Първоначално написано от bubaduc така ли ? Мда, преди няколко дни видях как изглежда nIkEnCeTy_bE и затова спрях да я спамя с излишни ЛС. (: Потвърждавам, че и двете сте реални и може да си размените фейсбуците една на друга - и двете сте готини. (:
Първоначално написано от M**** Мда, преди няколко дни видях как изглежда nIkEnCeTy_bE и затова спрях да я спамя с излишни ЛС. (: Потвърждавам, че и двете сте реални и може да си размените фейсбуците една на друга - и двете сте готини. (: щом ни разрешаваш да сме приятелки, ще пием едно кафе в твоя чест
You are everything baby ! ol baby ! ahahehha ;*
Първоначално написано от bubaduc щом ни разрешаваш да сме приятелки, ще пием едно кафе в твоя чест Може и чай - аз лично се опитвам да си го наложа в ежедневието, но все още не ми се получава. :/
Първоначално написано от bubaduc щом ни разрешаваш да сме приятелки, ще пием едно кафе в твоя чест няма проблеми аз ще ви сипя и лампата ще държа да свети
Първоначално написано от M**** Мда, преди няколко дни видях как изглежда nIkEnCeTy_bE и затова спрях да я спамя с излишни ЛС. (: Потвърждавам, че и двете сте реални и може да си размените фейсбуците една на друга - и двете сте готини. (:
Правила