.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от nikyyy2 Виж мнението
    Здравейте! Тази година бях седми клас и се чудя дали да кандидатствам във френската или 91 НЕГ. Имам по-голямо желание да уча френски, защото фо искам още от първи клас, а и там ще пиша паралелка с втори език немски. Но близките ми ме разколебаха, защото немската е по-престижна. Балът ми е 34.428.
    Решила съм, че искам да се реализирам в научната сфера (астрономия, физика, астрофизика, химия) в чужбина и не знам кой език ще ми бъде по-полезен.
    Моля да споделите, ако имате мнение.
    Който най-много ти харесва и ще учиш с желание.Немският е доста труден, но това е твой избор.Според мен запиши нещо по-елитно.Имаш хубав бал.

Цитирай Първоначално написано от Terminator009 Виж мнението
    Който най-много ти харесва и ще учиш с желание.Немският е доста труден, но това е твой избор.Според мен запиши нещо по-елитно.Имаш хубав бал.
    Да, френски искам да уча още от първи клас и смятам, че само в 9 ФЕГ обучението по френски език е на ниво 91 НЕГ е по-елитна, но някак си не си се представям там

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от nikyyy2 Виж мнението
    Да, френски искам да уча още от първи клас и смятам, че само в 9 ФЕГ обучението по френски език е на ниво 91 НЕГ е по-елитна, но някак си не си се представям там
    човек трябва да прави сам избор за бъдещето си
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си