Първоначално написано от Dwyd96 Ако учиш химия, да. Но с тая физика Направо си се запътила със светлина скорост към дюнерждийницата. С физика можеш да станеш много неща, както с химията.С физика се става компютърен специалист.Явно харесваш повече химия и затова говориш така.
Първоначално написано от Terminator009 С физика можеш да станеш много неща, както с химията.С физика се става компютърен специалист.Явно харесваш повече химия и затова говориш така. Той е малко по-... Не му се отдават много науките.
Първоначално написано от inewton Той е малко по-... Не му се отдават много науките. Каза пещерняка Прочем през 2011 кво си правил в СУ
Първоначално написано от Dwyd96 Каза пещерняка Сега остава да кажеш, че знаеш физика повече от мен.
Първоначално написано от inewton Сега остава да кажеш, че знаеш физика повече от мен. ГлупаГ, ти учиш физика... все едно ти да програмираш по-добре от мен -.-
Първоначално написано от Dwyd96 ГлупаГ, ти учиш физика... все едно ти да програмираш по-добре от мен -.- Добре че беше един колега. Иначе аз за 3 си се бях подготвил.
Първоначално написано от Dwyd96 Каза пещерняка Прочем през 2011 кво си правил в СУ Сигурно нещо повече от теб, ,,химико''.
Първоначално написано от Dwyd96 Прочем през 2011 кво си правил в СУ 2011- та още бях помощник-дякон. Не съм бил в СУ. Откъде го измисли?
Първоначално написано от inewton 2011- та още бях помощник-дякон. Не съм бил в СУ. Откъде го измисли? Директна информация от илюминатите и рептилите. Недей игра, всичко ми казаха
Първоначално написано от Dwyd96 Директна информация от илюминатите и рептилите. Недей игра, всичко ми казаха Кой ти каза?
Първоначално написано от inewton Кой ти каза?
Виж "облака" с етикети
Правила