Първоначално написано от inewton Не се притеснявай, няма да ти го вземе. *Няма да НИ го вземат.
Първоначално написано от Indistinct *Няма да НИ го вземат. Той е мой роб, аз говорех, че някоя ще му вземе обичта към теб. Надявам се вече разбираш разликата.
Първоначално написано от inewton Той е мой роб, аз говорех, че някоя ще му вземе обичта към теб. Надявам се вече разбираш разликата. В такъв случай следва да имаме раздвоение на личността.
Първоначално написано от inewton Той е мой роб, аз говорех, че някоя ще му вземе обичта към теб. Надявам се вече разбираш разликата. #многофилми #любов #ебалосиемайкатa
Първоначално написано от Dwyd96 #многофилми #любов #ебалосиемайкатa Мен никой не ме обича, теб също. Приеми, че интелигентните хора (към които и ти сам се числиш) са самотни.
Първоначално написано от inewton Мен никой не ме обича Защо никой не те обича?
Първоначално написано от inewton Мен никой не ме обича, теб също. Приеми, че интелигентните хора (към които и ти сам се числиш) са самотни. Аз си се обичам. Пък и др. ме обича (за момента )
Първоначално написано от Dwyd96 Аз си се обичам. Пък и др. ме обича (за момента ) Добре. Това съм го пропуснал като вариант. Може да си използван само като вибратор с жива тяга.
Първоначално написано от inewton dreamwalker, разкрих те. Това съм го чувал и преди ! Първоначално написано от inewton Добре. Това съм го пропуснал като вариант. Може да си използван само като вибратор с жива тяга. Просто признай, че му завиждаш !
Правила