.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 145

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от chemist9009 Виж мнението
    От кога форума е детски?! Просто имам регистрация от 2009 г. тогава сигурно съм бил дете!
    ми то и аз имам плюшени мечета от детството, ама не ги пипам, ти си го имай акаунта от 2009 година, ама май е отминало времето ти за правене на посещения в тийнпроблем. положението е плачевно и смешно... На колко си?

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    ми то и аз имам плюшени мечета от детството, ама не ги пипам, ти си го имай акаунта от 2009 година, ама май е отминало времето ти за правене на посещения в тийнпроблем. положението е плачевно и смешно... На колко си?
    Плачевно и смешно е да ме питаш за Алфа-МетилФенилЕТилАМИН. Мисля, че тийнове като вас трябва да са навътре с нещата повече от мен?! Как мислиш?! Или ти си от изостаналите...

Няма защо да се друсаме със синтетика мойто момче, цялата гама от синтетична дрога е част от фармацията, която всички познаваме. Просто са забранени лекарства. Все едно да се друсаш с диазепам, например хахахах не изпадай толкова долно момче... пък ако си на това ниво, бих те разбрал де...
    Последно редактирано от chemist9009 : 06-19-2016 на 17:28

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си