- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- химия-10 клас
Бих Ви препоръчал Аяуаска, висококачествен природен микс.
Кифло, внимавай да не те приватизирам!!!
АГЕНТ МУРА, купете кофеин от аптеката, ще ви потрябва, по случай предприемачеството.
Мога да ви предложа мениджърската позиция в дружеството. Кифлата работи за мен т.е. държавата. Аз съм свързан с нея. Според вас защо знам толкова много за наркотиците?! Хероин, може да си набивите най-лесно ;д
оргии правите ли в дружеството?
АГЕНТ МУРА, продуктът е за теб! Да усетиш пЪржилката ->
https://www.youtube.com/watch?v=BWqoOlOXfVs
Последно редактирано от chemist9009 : 06-19-2016 на 18:57
амфетамин става при реакция на кетон с амоняк , проста реакция от 9 клас урока за алдехиди и кетони.
хероин от от морфин и оцетен анхидрид, естерификация , анхидрид + алкохол
кокаина e чрез ацетилиране по Фридел-Крафтс ;Д само познати реакции
разбира се в различни условия и още уравнения,общото е това
...
Ами брато явно не знаеш, цената на това което искаш, защото ти ще изкараш тройно... сеш'се нале.... презервативи не мога да продавам, не, че не искам, просто защото не съм фармацевт, химик съм. Изходни вещества, апаратура. Изходните вещества не се намират толкова лесно, трябва да се внасят от вън, за 1000 г продукт ти трябват 3 000 грама изходно вещество и още 500 грама други вещества. Говоря за чиста продукция (83 %), а не за уличните, където има 10-13 % вещество. Тази работа не е вафладжийска.
Последно редактирано от chemist9009 : 06-19-2016 на 19:37
6 цифри за кило амфети ли ве болен? 100 к поне демек? ти си болен ве, смени си дилъра!!!
Ами брато такива са цените. Пазарна икономика. Мисля, че разбираш няма как 83 % продукт да струва 3 цифри ;д 3 цифри струват 10 % продукт с кофеин, аспирин и прах за пране.
Последно редактирано от chemist9009 : 06-19-2016 на 19:50
А колко струва един килограм изходно вещество от Русия?
Защото не съм оптимист, че в България ще го намерите.