Първоначално написано от baby_baby Добро утро Къде изчезна
Първоначално написано от Dwyd96 Къде изчезна Липсваше ли ти ?
Първоначално написано от deitona22 Липсваше ли ти ? Не.. Имам си Карина, да ме отчайва от човечеството
Първоначално написано от Dwyd96 Не.. лъжец...
Първоначално написано от YoungBloodZ лъжец... Като те прасна с тая нокия
Първоначално написано от Dwyd96 Като те прасна с тая нокия
Първоначално написано от Dwyd96 Не.. Имам си Карина, да ме отчайва от човечеството Е сега са и 2те тук..тъй че слагай въжето
Първоначално написано от Dwyd96 Къде изчезна Много работа малко до Сърбия и така насам натам но сега съм почивка за това влезнах :д
Първоначално написано от baby_baby Много работа малко до Сърбия и така насам натам но сега съм почивка за това влезнах :д Искат да те правят форумна кифла. Съгласна?
Първоначално написано от inewton Искат да те правят форумна кифла. Съгласна? Не съм аз момичето за форумна кифла
inewton, защо пак се занимаваш с хора, които са десетки хиляди пъти по-умни от теб? Ти не разбра ли, че baby_baby не може да бъде кифла, защото тя учи право?
solo_, защо не си на училище? Или пак заработваш нещо на околовръстното?
Първоначално написано от inewton solo_, защо не си на училище? Или пак заработваш нещо на околовръстното? Защо с лошо?
Първоначално написано от solo_ Защо с лошо? Защо пък с добро?
Първоначално написано от inewton solo_, защо не си на училище? Или пак заработваш нещо на околовръстното? *grabs popcorn*
Правила