.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Iskam da napravq iznenada

Zdraveite iskam da napravq nqkakva malka sladka iznenada za priqtelkata mi mislih dali da ne i napravq nqkakva melba ili neshto takova daite mi predlojeniq i ako e hrana molq nqkava recepta blagodarq vi

Мега фен Аватара на baby_baby
    В Интернет бол от рецепти

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от BlindestPaladin Виж мнението
    Zdraveite iskam da napravq nqkakva malka sladka iznenada za priqtelkata mi mislih dali da ne i napravq nqkakva melba ili neshto takova daite mi predlojeniq i ako e hrana molq nqkava recepta blagodarq vi
    Направи и сладолед във формата на сърце примерно или торта с надпис ако си голям кулинар

Направйи и шоколад с формата на пйенис ))

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Купи и цветя и и направи някаква торта или я купи ако искаш да и направиш някаква торта или сладкиш виж във интернет ,пълно ее

Подари и един хубав букет и и направи торта със форма на сърце ! Доста сладурско е според мен .

Виж ся бро ! Така ся щи дам една рецепта за кекс ще го направиш обаче в тава !! Правил съм го за мойта ! Купуваш от левa или от някъде форма сърце или пак ти можеш да си я напраиш с нож ! След това ,абе направо ходи в кауфланда купи тез купи на др откер има такива дето са топченца за украса в еднa кутийка са !! Купи Нутела ! И едно меченце !! крайй

RECIPE :: http://www.gotvetesmen.com/recipes/a...dex.php?id=561

Най-добре купи нещо от магазина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си