.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 319

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Няма как..това е Германия!
    Допинг цистерните.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    Допинг цистерните.
    Това са франсетата и Хангличаните!
    Германците са просто машини.

Допинг цистерните.
    Вече сме 21-ви век и държавата е Германия, а не ГДР. Да става въпрос за допинг е безсмислена тема, но ме дразни това,че много хора без никакви германски корени играят за немския отбор...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от football_guy11 Виж мнението
    Вече сме 21-ви век и държавата е Германия, а не ГДР. Да става въпрос за допинг е безсмислена тема, но ме дразни това,че много хора без никакви германски корени играят за немския отбор...
    Все 1 в другите държави няма такива...жалко е ,но това е реалността.

Цитирай Първоначално написано от football_guy11 Виж мнението
    Яко във филма си. Ползване на допинг в големи състезания ще има, докато има корупция в този свят, а тя скоро няма изгледи да изчезва.

Град
    София
    Яко във филма си. Ползване на допинг в големи състезания ще има, докато има корупция в този свят, а тя скоро няма изгледи да изчезва.
    Тук си прав! Навсякъде има допинг,но не го хващат!Може би волейбола е единственото място където няма толкова много,тъй като там дори 1 да хвант,гърми цял отбор.

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Тук си прав! Навсякъде има допинг,но не го хващат!Може би волейбола е единственото място където няма толкова много,тъй като там дори 1 да хвант,гърми цял отбор.
    В ММА, по- точно организацията UFC, въведоха нови тип тестове за допинг под ръководството на USADA, уж най- изпитателния тест за допинг, долавял всякакви неща. И много състезатели тяхни окапаха и им се е отразило на бизнеса със сигурност, а и стероидите помагат за бързо възстановяване след контузии, отменят се много мачове и поради контузии, които стават в тренировки. Сега пък изведнъж спряха да хващат, каквито и да е, сякаш вече няма никакви стероидни, ама почнаха да се бият като животни отново по 25 минути понякога с пълна сила, при положение, че малко след новото въведение всички се умаряха бързо. Май разбраха, че е лошо за бизнеса и се кротнаха с тъпите тестове. Аз съм за легализирането на ползването на допинг, поне така няма кой да бива измамен... А и под ръководството на видни лекари, няма да им вреди на здравето, само ще им помага за по- силни изяви и няма да има огромни почивки след контузии.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си