.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Exclamation Моля за спешен съвет

Здравйте, търся съвет. Преди месец се запознах с едно момче, пълен сладур, съвсем случайно. Той ми даде номера си и се свързах с него и почнахме да общуваме. Обаче и двамата сме обвързани, аз от година, а той от 3. Няколко пъти се видяхме, той е от друг град, последния път на довиждане той ме целуна. Утре пак ще се видим. Искам да му обясня че се увличам много по него, не спирам да мисля за него, но без да го изплаша. Досега никога не съм поглеждала друго момче, до колкото знам и той не е крил преди от приятелката си. Усещам че и той има нещо към мен. Искам да му кажа как се чувствам и разбера той какво мисли, дали е само временно или иска повече, но не знам как да започна. Аз наистина искам повече, сегашния ми приятел ми изневери, но аз останах бях прекакено влюбена и привързана за да го оставя, изгубих всякакво доверие, а всички знаят, че няма ли доверие няма как. Сега виждам нов шанс да съм щастлива и не искам да го изпусна. Благодаря предварително.

ama ne razvalqi taka vruzkata na momcheto puk eot drug grad ko se burkash kadeto ne ti e rabtata

Ако връзката за момчето беше важна първо нямаше да си даде телефона ей така

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от meri89 Виж мнението
    Ако връзката за момчето беше важна първо нямаше да си даде телефона ей така
    Момчетата точно защото искат флирт за това си дават номера ти явно за първи път получаваш внимание от друг освен приятеля ти! Връзката за момчето е важна,не си мисли че само на теб ти е дал номера си а и е поискал други номера от други момичета просто,защото иска разнообразие,а пък той сериозно момиче си има за любов,не него му е нужно нещо разтоварващо,за това го прави а не че му е омръзнала връзката и си търси нова любов. То ако беше така женените мъже постоянно щяха да са в развод.

Мега фен Аватара на galaxy29
    вместо това, може нещо добро да направите, да си дарите органите примерно
    Последно редактирано от galaxy29 : 06-22-2016 на 16:29

и тази над мен също

Цитирай Първоначално написано от dwanewane Виж мнението
    ama ne razvalqi taka vruzkata na momcheto puk eot drug grad ko se burkash kadeto ne ti e rabtata
    той сам си я разваля, малоумчо

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    вместо това, може нещо добро да направите, да си дарите органите примерно
    Ти трябва да си дариш всичките органи,да се оттърве света от теб защото си ненужно и безполезно заядливо човечИ!

Мега фен Аватара на baby_baby
    По-добре го опознай добре не бързай с се хвърляш в връзка

Аз нз как още си била влюбена в гаджето ти след като ти е изневерил

Явно и момчето те харесва но се замисли ако с с него че може да направи същото и с теб както и с приятелката му

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Аз предлагам да пробвате. Ти така или иначе нищо не губиш, с настоящия ти приятел и без това не ти остава много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си