.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 213

Hybrid View

Голям фен Аватара на Agartha
    defenderчо, гроздето кисело, не го яж, моето момче. Ние кварталните вождове ще се задоволяваме с малкото.

Уж тролих да се забавлявам на глупости, ама от хорската такава (визирам теб) по-забавно няма. Мене не ме гледай, после ще си отида в кварталния ад при кварталния сатана и ще си стоя в кварталния казан. Само едно не разбрах, теб кой ще те спаси, при условие, че Исуската не съществува?

Редакция:

Шестте "шаврантии", както ги нарече ти, всъщност са само две "шаврантии". За другите можеш да си мечтаеш, че биха си легнали със селяндур като теб. Момичетата и жените търсят класа, приятелю. Тя не се намира в религиозните кретени. А ти и да ми обръщаш думите, че се хваля, фактите не могат да се променят. Говоря истината, защото много ти знае устата. Преди това си мълчах, ама другите не се напъват да се правят на каквито не са. И ти не се напъвай, не е срамно да си роб. И прост. И като цяло да ти е безсмислен животът.
    Последно редактирано от Agartha : 06-23-2016 на 06:48

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Преди това си мълчах, ама другите не се напъват да се правят на каквито не са. И ти не се напъвай, не е срамно да си роб. И прост. И като цяло да ти е безсмислен животът.
    почти съм сигурен, че си член на някое тайно общество от ценко чоковци и цар кировци

Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    при условие, че Исуската не съществува?
    lol, тайното Знание

Голям фен Аватара на Agartha
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    почти съм сигурен, че си член на някое тайно общество от ценко чоковци и цар кировци

lol, тайното Знание
    Доста време ти трябваше, за да ме разконсперираш, но най-накрая успя. Поздравления!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си