Мерси!
Първоначално написано от deitona22 Ще има да чекаме...мангата чете манги,костенуката е на у-ще и друга няма. Коя костенурка би била на училище в 19:30?
Първоначално написано от Agartha Признай си, че ти си Мура! Non, stulte!
Първоначално написано от АгентМура Ти си по- болен, отколкото си мислих... Прекрасна, свалят ме наляво и надясно, от всякакви акаунти... Виж предишната страница/две. Гласоподавател за АТАКА съм, к'во да ти кажа.
Първоначално написано от Mana Мерси! ti li si manata weee?
Първоначално написано от Agartha ti li si manata weee? Същата, то не си ли личи?
Първоначално написано от Agartha Гласоподавател за АТАКА съм, к'во да ти кажа. Ще те целят с камъни, разберат ли сексуалните ти наклонности...
Първоначално написано от Indistinct Коя костенурка би била на училище в 19:30? най-ученолюбивата естествено
Първоначално написано от Mana Същата, то не си ли личи? 6sa nasera.
Първоначално написано от Agartha 6sa nasera. 'Що?
Първоначално написано от АгентМура Ще те целят с камъни, разберат ли сексуалните ти наклонности... Напротив, приемат ме с почит, особено след като им казах, че педерастията е моя начин на живот.
Първоначално написано от Mana 'Що? Не знам. Издивявам вече пред компютъра.
Първоначално написано от solo_ Non, stulte! Откога боравиш с латински, Соло? Май ще се разбираме с теб.
Първоначално написано от inewton Май ще се разбираме с теб. пхахаха
Първоначално написано от Agartha Не знам. Издивявам вече пред компютъра. Взèми си почивка, тогава, де да знам
Големи сме фетишистчета с папата...
Първоначално написано от YoungBloodZ пхахаха Само не можах да разбера кое е толкова смешно.
Първоначално написано от Mana Взèми си почивка, тогава, де да знам Ти си няк'ъв робот, братче. Не тръгна да се заяждаш и отвръщаш нормално. Бог си, признавам те! ;D
Първоначално написано от АгентМура Големи сме фетишистчета с папата... Ти си глупак. Откъде ти идват такива извратении на ума?
Първоначално написано от inewton Само не можах да разбера кое е толкова смешно. както и да е!
Първоначално написано от Agartha Ти си няк'ъв робот, братче. Не тръгна да се заяждаш и отвръщаш нормално. Бог си, признавам те! ;D За "братче" не съм, пò скоро за "сестро"; па и за к'во да се заяда?
Първоначално написано от inewton Ти си глупак. Откъде ти идват такива извратении на ума? хахахахахахахаахахахаахах ахахаХАХАХАХАХ Това на screenshot- а не е кореспонденция със самия теб, нали?
Първоначално написано от Mana За "братче" не съм, пò скоро за "сестро"; па и за к'во да се заяда? Знам, че си женско, бре, така си говоря. Де да знам, тук предимно се заяждат.
Първоначално написано от АгентМура хахахахахахахаахахахаахах ахахаХАХАХАХАХ Това на screenshot- а не е кореспонденция със самия теб, нали? Кореспонденция днес имаше, но това, което качваш тук не съм го писал.
Първоначално написано от Agartha Знам, че си женско, бре, така си говоря. Де да знам, тук предимно се заяждат. Де да те знам, че знаеш А, то заяждането си е взаимно
Правила