Здравейте,ще споделя мойта история на кратко и ако някой има опит с подобна ситуация нека сподели.Първо на 26 години съм...и така всичко започна преди около 5 години наложи се да изтегля кредит за да помогна на дядо ми за операция тъй като наще нямаха възможно,а аз работех и печелех прилична заплата.Изтеглих тези 15хиляди за 5 години...и живота ми почна надолу ходих с едно момиче 2 години и накрая тя реши да се разделим защото аз нямах финасова възможно да я водя където искаше тя а да речем с нея да излезна под 50 лева не ми мърдаха.....майната му заряза ме...Стегнах се преодолях я и след година се запознах с друго момиче по малка от мен на 19.От начало не се държах добре с нея но с времето се влюбих и как да ви кажа държах се с нея така като предполагам иска всяко момиче....бях си взел поука от предишната връзка.Излизах ме забавлявах ме се бяхме си заедно....и така след 1 година и малко след сватбата на мой приятел тя ми казва,че не се получавало с нас не съм и давал да излиза с приятелки,въпреки че аз това немога и да го направя просто не съм такъв човек....така обичам я и се примирявам,казах щом не иска на сила няма да стане наговори ми някви неща и все аз виновен,днес докато си пием в едно заведение на другата маса я виждам....здр здр и това е.....след което идва някъв с едно пежо и си заминават.Оказва се че тя се е занимавала с друг сигурно докато сме били заедно накрая.....и става така че излизам голям палячо,а в началото на връзката ни тя настояваше да опитаме,въпреки че и казах че са ни пречка годините,разделихме се заради нея после се събрахме за глупост общо взето и сега на края.....изядох големи я............................Вече незнам какво да правя. Не мога да кажа че съм грозен добре изглеждаш мъж съм,но вече незнам и как да се запозная с някоя просто каквото и да правя и става по зле...Ще съм благодарен ако споделите ваще мнения къде бъркам .....какво да правя вече