.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Караме да се отдръпна от човека,когато се мисли за философ,когато се мисли за нещо повече от другите и вместо само съвети,да ти се бърка в живота без да ти е баща,майка или някой от семейството.Не ми харесват момчетата тип,аз съм най-готиния мен всичките момичета ме харесват,само че аз харесвам определени момичета.И едва ли не да се опитва да те променя по негов си прототип.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Караме да се отдръпна от човека,когато се мисли за философ,когато се мисли за нещо повече от другите и вместо само съвети,да ти се бърка в живота без да ти е баща,майка или някой от семейството.Не ми харесват момчетата тип,аз съм най-готиния мен всичките момичета ме харесват,само че аз харесвам определени момичета.И едва ли не да се опитва да те променя по негов си прототип.
    щом мислиш така значи е породено от някаква форма на отритнатост в детството ти от определен тип хора
    и най-вероятно се мислиш за тъпа или са ти го показали и не ти е харесало или се мислиш за грозна и са ти го казвали и пак не ти е харесало
    следователно хейтваш тея хора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си