.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ivonik12 Виж мнението
    Здравейте, харесвам едно момиче от 6 месеца, говорим си от време на време, писали сме си 1-2 пъти.. Изчетох много теми и разбрах, че ако не и призная какво чувствам никога няма да разбера какво ще стане.. И сега според вас какво да направя? Директно да и кажа, че я харесвам или да я поканя на среща? Кое ще е по-добре? Директно да и кажа, че я харесвам или да я поканя на среща? Няма гаранция, че ще се съгласи да излезем ако я поканя.. Но този въпрос ме измъчва, да и призная директно или да я поканя на среща?
    Най-добре я покани и не й казвай директно, защото си е някак странно изведнъж момче идва и да й каже, че я харесва.Покани я, излезте, поговорете, не бързайте.Даже можеш да я поканиш още няколко пъти и се опитай да разбереш дали има привличане от нейна страна.Знам, че не е лесно да й кажеш и се притесняваш, когато си до нея, но се опитай да не се притесняваш.Отпусни се и бъди пич.Късмет!

Цитирай Първоначално написано от Terminator009 Виж мнението
    Най-добре я покани и не й казвай директно, защото си е някак странно изведнъж момче идва и да й каже, че я харесва.Покани я, излезте, поговорете, не бързайте.Даже можеш да я поканиш още няколко пъти и се опитай да разбереш дали има привличане от нейна страна.Знам, че не е лесно да й кажеш и се притесняваш, когато си до нея, но се опитай да не се притесняваш.Отпусни се и бъди пич.Късмет!
    Така е прав си, наистина много се притеснявам като е близо до мен, като ме погледне с тези сини очи и незнам какво да кажа.. Ще се опитам! Благодаря Ще се пробвам лично очи в очи да я поканя, ако не намеря, подходящ момент в който да е сама или нещо ми попречи, на същата вечер ще и пиша по фейса..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си