Първоначално написано от solo_ Говоря за форума. Какво за него,зона 54?
Първоначално написано от АгентМура Kъде имаш предвид? И не съм никакъв гълъбарник! При духовниците. Е, още ли не си разцъфтял, малоумник?
Не е гълъбарник, а вафла
Първоначално написано от deitona22 Дали ?
Първоначално написано от solo_ Джихадистите са на път. Значи си от ИДИЛ?
Първоначално написано от deitona22 Какво за него,зона 54? Не искам да развалям изненадата.
Първоначално написано от YoungBloodZ А така! Искам тая снимка да върнеш..иначе си соло за мен Първоначално написано от Terminator009 Значи си от ИДИЛ? Той/тя/то е всичко .
Първоначално написано от YoungBloodZ Това звучи като заплаха
Първоначално написано от solo_ Не искам да развалям изненадата. Kакво ще правиш,зона 51?
Първоначално написано от deitona22 А така! Искам тая снимка да върнеш..иначе си соло за мен тая снимка никога повече няма да бъде мой аватар
Първоначално написано от Terminator009 Значи си от ИДИЛ? 1:54 http://videos.videopress.com/xO2YWfW...322_dvd_hd.mp4
Първоначално написано от Terminator009 Това звучи като заплаха То си е ...ю know nothing !
Първоначално написано от deitona22 Той/тя/то е всичко . Илюминати?
Първоначално написано от inewton При духовниците. Е, още ли не си разцъфтял, малоумник? inewton, ти си един жалък нещастник.
Първоначално написано от deitona22 То си е ...ю know nothing ! Скоро може всичко да ми се опресни
Първоначално написано от YoungBloodZ тая снимка никога повече няма да бъде мой аватар Дали? Искаш ли след 5 минути да я сложиш ? Само ще кажа на некой,да ти каже и бам
Първоначално написано от deitona22 Само ще кажа на некой,да ти каже и бам айде да видим?
Първоначално написано от Terminator009 Илюминати? Не,друг е илюмината.Нема да ти обяснявам всичко за всичко,solo_
Първоначално написано от Terminator009 Това звучи като заплаха та то това си е заплаха!
Първоначално написано от solo_ 1:54 http://videos.videopress.com/xO2YWfW...322_dvd_hd.mp4 Това беше ужасно
Първоначално написано от АгентМура inewton, ти си един жалък нещастник. Хорошо.
Първоначално написано от inewton Хорошо. Сега изчезвай и отивай да плачеш над Библията си!
Първоначално написано от Terminator009 Това беше ужасно Не гледай клиповете на solo_...освен ако не си solo_
Първоначално написано от АгентМура Сега изчезвай и отивай да плачеш над Библията си! Почему? Ты не наранил меня.
Правила