.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2622

Hybrid View

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от KuTaPa Виж мнението
    Пичуе какво мислите за връзка между жена близнаци и мъж скорпион?
    .......
    Най-привлекателната за мен за момента е скорпион Била съм във връзка с мъже риби и везни. Рибата беше дървен философ за всичко имаше мнение и все беше негативно, беше трудно.
    Везната беше аааадски флегматичен ако го питаш нещо ще размишлява 1 час и после ще каже някаква голяма глупост. Не можех да разчитам на тях за нищо, и двамата си живееха в някаква тяхна си измислена вселена. Общо взето се изживявах като тяхна майка, което въобще не ми допадаше. Сега се надявам със скорпито да е различно :]
    Скорпионите хапят

Цитирай Първоначално написано от Terminator009 Виж мнението
    Скорпионите хапят
    Да, чела съм малко за това. :]
    Каква трябва да бъда? Как трябва да се държа? И не ми казвайте, че не трябва да се променям, заради другия. Според мен това е грешно. Трябва да се нагласяш според него и да се подобряваш постоянно. Ще се upgrade-вам на макс
    Имам проклет характер,но се старая да съм по-спокойна, търпелива.. [: Ще направя каквото е нужно за връзката и дано си заслужава.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от KuTaPa Виж мнението
    Да, чела съм малко за това. :]
    Каква трябва да бъда? Как трябва да се държа? И не ми казвайте, че не трябва да се променям, заради другия. Според мен това е грешно. Трябва да се нагласяш според него и да се подобряваш постоянно. Ще се upgrade-вам на макс
    Имам проклет характер,но се старая да съм по-спокойна, търпелива.. [: Ще направя каквото е нужно за връзката и дано си заслужава.
    Човек, който те обича, ще те приеме, каквато си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си