- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искате лоялност, безгранична любов и винаги да бъдете посрещани с радост ?
Ще се опитам да ти го кажа с прости думи: Намираш това, което търсиш. Ако търсеше интелигентни и чистосърдечни индивиди от женски пол, щеше да ги намериш. Очевидно не търсиш такива и е време да си направиш интроспекция, само тогава ще разбереш, че проблемът е в теб. Време е да се научиш, че е по-лесно да промениш себе си, отколкото хората около теб.
От малък мечтая да съм картоф, обличам се като картоф, търкалям се като картоф, говоря като картоф, ама жените пак не ме искат, пък аз съм себе си както всички са ме съветвалиВпрочем, мили момичета няма, винаги има уловка и винаги се полагат нечовешки усилия и ресурси, уверил съм се лично и да права е, здравето на една връзка зависи изцяло от умението на мъжа да държи жената задоволена, не обратната
![]()
Мило момиче, да променяш себе си е може би едно от най нежеланите качества, които една жена търси, каквато и да е тя. Все пак, как може един мъж да бъде желан ако няма собствена идентичност и не я брани ? Плюс повечето връзки се разпадат в момента, когато мъжа се промени и загуби това, за което е бил желан. Ако търсиш ще намериш е оптимистично казано, по реално е, ако се конкурираш и си успешен, ще намериш може би.П.П Накратко най голям шанс има този, които не се променя, само за да бъде с дадена жена, а се променя, за да бъде по успешен за себе си.
Последно редактирано от Maleficus : 06-27-2016 на 12:10