.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 226

Hybrid View

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Отдааавна не се самосъжалявам, но радвам се, че стигаш до такова заключение, тъкмо реших, че ще кажеш нещо умно, па вече да не се надявам
    Ако кажа нещо умно, няма да ме разбереш, та затова не се и мъча.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    Ако кажа нещо умно, няма да ме разбереш, та затова не се и мъча.
    Тя и науката е стигнала до такова заключение и е обърнала вниманието си към по постижими цели, откриване на лек против рак, намиране на планета подобна на нашата и тнн, не се напъвай, хора сме ще те разберем..

Тя и науката е стигнала до такова заключение и е обърнала вниманието си към по постижими цели, откриване на лек против рак, намиране на планета подобна на нашата и тнн, не се напъвай, хора сме ще те разберем..
    Ще се опитам да ти го кажа с прости думи: Намираш това, което търсиш. Ако търсеше интелигентни и чистосърдечни индивиди от женски пол, щеше да ги намериш. Очевидно не търсиш такива и е време да си направиш интроспекция, само тогава ще разбереш, че проблемът е в теб. Време е да се научиш, че е по-лесно да промениш себе си, отколкото хората около теб.

Ще се опитам да ти го кажа с прости думи: Намираш това, което търсиш. Ако търсеше интелигентни и чистосърдечни индивиди от женски пол, щеше да ги намериш. Очевидно не търсиш такива и е време да си направиш интроспекция, само тогава ще разбереш, че проблемът е в теб. Време е да се научиш, че е по-лесно да промениш себе си, отколкото хората около теб.
    От малък мечтая да съм картоф, обличам се като картоф, търкалям се като картоф, говоря като картоф, ама жените пак не ме искат, пък аз съм себе си както всички са ме съветвали Впрочем, мили момичета няма, винаги има уловка и винаги се полагат нечовешки усилия и ресурси, уверил съм се лично и да права е, здравето на една връзка зависи изцяло от умението на мъжа да държи жената задоволена, не обратната

От малък мечтая да съм картоф, обличам се като картоф, търкалям се като картоф, говоря като картоф, ама жените пак не ме искат, пък аз съм себе си както всички са ме съветвали Впрочем, мили момичета няма, винаги има уловка и винаги се полагат нечовешки усилия и ресурси, уверил съм се лично и да права е, здравето на една връзка зависи изцяло от умението на мъжа да държи жената задоволена, не обратната
    Ето видя ли, казах ти го с прости думи и ти не разбра, представи си, ако бях използвала сложни думи, какво щеше да е.

Ето видя ли, казах ти го с прости думи и ти не разбра, представи си, ако бях използвала сложни думи, какво щеше да е.
    Мило момиче, да променяш себе си е може би едно от най нежеланите качества, които една жена търси, каквато и да е тя. Все пак, как може един мъж да бъде желан ако няма собствена идентичност и не я брани ? Плюс повечето връзки се разпадат в момента, когато мъжа се промени и загуби това, за което е бил желан. Ако търсиш ще намериш е оптимистично казано, по реално е, ако се конкурираш и си успешен, ще намериш може би. П.П Накратко най голям шанс има този, които не се променя, само за да бъде с дадена жена, а се променя, за да бъде по успешен за себе си.
    Последно редактирано от Maleficus : 06-27-2016 на 12:10

Мило момиче, да променяш себе си е може би едно от най нежеланите качества, които една жена търси, каквато и да е тя. Все пак, как може един мъж да бъде желан ако няма собствена идентичност и не я брани, плюс повечето връзки се разпадат в момента, когато мъжа се промени и загуби, това за което беше желан ? Ако търсиш ще намериш е оптимистично казано, по реално е, ако се конкурираш и си успешен, ще намериш може би.
    Много си зле, дори не адресираш това, което ти пиша, и не ми отговаряш на въпросите, а ми говориш за съвсем друго, за да отклониш темата и да си баеш своето. Предлагам да си развиеш уменията за четене и разбиране.

Повече от фен
    Ти можеш ли със сложни?

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Terminator009 Виж мнението
    Ти можеш ли със сложни?
    Може.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си