- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искате лоялност, безгранична любов и винаги да бъдете посрещани с радост ?
Тогава, си вземете куче или котка ! Жените са скъпо удоволствие, пълно с интриги и полу-истини и рядко биха ви дарили с тези неща ! По изгодно е да си плащаш за удоволствията, поне картите са на масата и знаеш какво даваш и какво получаваш в замяна![]()
Последно редактирано от Maleficus : 06-26-2016 на 21:29
от Ямбол ли си
значи Бургаския
Това е защото любовта и сексът вървят ръка за ръка в моите представи. Тъй че под "чукай", разбирай също и "обичай".
Ще се опитам да ти го кажа с прости думи: Намираш това, което търсиш. Ако търсеше интелигентни и чистосърдечни индивиди от женски пол, щеше да ги намериш. Очевидно не търсиш такива и е време да си направиш интроспекция, само тогава ще разбереш, че проблемът е в теб. Време е да се научиш, че е по-лесно да промениш себе си, отколкото хората около теб.
От малък мечтая да съм картоф, обличам се като картоф, търкалям се като картоф, говоря като картоф, ама жените пак не ме искат, пък аз съм себе си както всички са ме съветвалиВпрочем, мили момичета няма, винаги има уловка и винаги се полагат нечовешки усилия и ресурси, уверил съм се лично и да права е, здравето на една връзка зависи изцяло от умението на мъжа да държи жената задоволена, не обратната
![]()
Ама нали ти дадох идея. Обичай мъже щом жените са толкова трудни, лъжливи и неблагодарни.
Поредната тема, в която се споделя, че всички жени са еднакви, гадни, мръсни и долни.Спрете с тва промиване на мозъци, щото после се чудите откъде толкова педали.
Ми, тъй като съм хетеросексуален, като чели нямам голям избор освен да се примиря, че сте лъжливи и неблагодарни, за трудни не сте, колкото и да ви се иска. Мерси за стойностния съвет обаче, ще си го принтирам и ще си го сложа на стената, при другите велики коментари от хора постигнали нещо, макар че смятам, че всички те ще бледнеят пред тези стойностни думи. Благодаря ти !![]()
Скъпо момиче, всички сме различни, но всички сме и животни, а всяко животно си има инстинкти, тоест дори ние имаме инстинкти, които ни правят еднакви и ни карат да действаме подобно. Мъжа иска да се докаже, за да събере възможно най много ресурси и успех, за да впечатли някое момиче, а жената иска да привлече възможно най успешен партньор, които да може да и достави достатъчно ресурси, за да създаде семейство. Нашото сложно Аз, е изградено на основата на примитивни инстинкти. За разлика от всички, които казват : "Жените са еднакви" Аз имам аргумент... Не всички генерализации са неправилни, неправилни са най вече тези направени, въз основата само на личния опит.