.
Отговор в тема
Страница 1 от 10 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 226
    Голям фен Аватара на Maleficus

Exclamation Искате лоялност, безгранична любов и винаги да бъдете посрещани с радост ?

Тогава, си вземете куче или котка ! Жените са скъпо удоволствие, пълно с интриги и полу-истини и рядко биха ви дарили с тези неща ! По изгодно е да си плащаш за удоволствията, поне картите са на масата и знаеш какво даваш и какво получаваш в замяна
    Последно редактирано от Maleficus : 06-26-2016 на 21:29

Мега фен
    от Ямбол ли си

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    от Ямбол ли си
    Не

Мега фен
    значи Бургаския

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ми чукай мъже, бе.

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Ми чукай мъже, бе.
    Така може да си докара синини.

Ми чукай мъже, бе.
    Тц тц тц, аз говоря за любов, па тя къде отклони темата.. Тц тц тц, ама какво да се прави, това е единственото свястно нещо ,което момичетата могат да ви предложат, другото се заплаща допълнително

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Тц тц тц, аз говоря за любов, па тя къде отклони темата.. Тц тц тц, ама какво да се прави, това е единственото свястно нещо ,което момичетата могат да ви предложат, другото се заплаща допълнително
    Продължавай да се самосъжаляваш, някой може и да ти обърне внимание.

Това е защото любовта и сексът вървят ръка за ръка в моите представи. Тъй че под "чукай", разбирай също и "обичай".

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    като гледам ти му обръщаш

като гледам ти му обръщаш
    Ти също го правиш без да си от женски пол, но аз не те коментирам, нали.

Мега фен
    Ти също го правиш без да си от женски пол, но аз не те коментирам, нали.
    ако го бях съветвал да скочи от блок и той скочи
    тогава може да ме даваш като пример

Отдааавна не се самосъжалявам, но радвам се, че стигаш до такова заключение, тъкмо реших, че ще кажеш нещо умно, па вече да не се надявам

ако го бях съветвал да скочи от блок и той скочи
    тогава може да ме даваш като пример
    Добре, съседе, разбрахме се.

Отдааавна не се самосъжалявам, но радвам се, че стигаш до такова заключение, тъкмо реших, че ще кажеш нещо умно, па вече да не се надявам
    Ако кажа нещо умно, няма да ме разбереш, та затова не се и мъча.

Ако кажа нещо умно, няма да ме разбереш, та затова не се и мъча.
    Тя и науката е стигнала до такова заключение и е обърнала вниманието си към по постижими цели, откриване на лек против рак, намиране на планета подобна на нашата и тнн, не се напъвай, хора сме ще те разберем..

Тя и науката е стигнала до такова заключение и е обърнала вниманието си към по постижими цели, откриване на лек против рак, намиране на планета подобна на нашата и тнн, не се напъвай, хора сме ще те разберем..
    Ще се опитам да ти го кажа с прости думи: Намираш това, което търсиш. Ако търсеше интелигентни и чистосърдечни индивиди от женски пол, щеше да ги намериш. Очевидно не търсиш такива и е време да си направиш интроспекция, само тогава ще разбереш, че проблемът е в теб. Време е да се научиш, че е по-лесно да промениш себе си, отколкото хората около теб.

Ще се опитам да ти го кажа с прости думи: Намираш това, което търсиш. Ако търсеше интелигентни и чистосърдечни индивиди от женски пол, щеше да ги намериш. Очевидно не търсиш такива и е време да си направиш интроспекция, само тогава ще разбереш, че проблемът е в теб. Време е да се научиш, че е по-лесно да промениш себе си, отколкото хората около теб.
    От малък мечтая да съм картоф, обличам се като картоф, търкалям се като картоф, говоря като картоф, ама жените пак не ме искат, пък аз съм себе си както всички са ме съветвали Впрочем, мили момичета няма, винаги има уловка и винаги се полагат нечовешки усилия и ресурси, уверил съм се лично и да права е, здравето на една връзка зависи изцяло от умението на мъжа да държи жената задоволена, не обратната

Ама нали ти дадох идея. Обичай мъже щом жените са толкова трудни, лъжливи и неблагодарни.

Мега фен Аватара на divergent
    Поредната тема, в която се споделя, че всички жени са еднакви, гадни, мръсни и долни. Спрете с тва промиване на мозъци, щото после се чудите откъде толкова педали.

Мега фен Аватара на solo_
    Тогава, си вземете куче или котка ! Жените са скъпо удоволствие, пълно с интриги и полу-истини и рядко биха ви дарили с тези неща ! По изгодно е да си плащаш за удоволствията, поне картите са на масата и знаеш какво даваш и какво получаваш в замяна
    Страдаш...

Ама нали ти дадох идея. Обичай мъже щом жените са толкова трудни, лъжливи и неблагодарни.
    Ми, тъй като съм хетеросексуален, като чели нямам голям избор освен да се примиря, че сте лъжливи и неблагодарни, за трудни не сте, колкото и да ви се иска. Мерси за стойностния съвет обаче, ще си го принтирам и ще си го сложа на стената, при другите велики коментари от хора постигнали нещо, макар че смятам, че всички те ще бледнеят пред тези стойностни думи. Благодаря ти !

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Поредната тема, в която се споделя, че всички жени са еднакви, гадни, мръсни и долни. Спрете с тва промиване на мозъци, щото после се чудите откъде толкова педали.
    Скъпо момиче, всички сме различни, но всички сме и животни, а всяко животно си има инстинкти, тоест дори ние имаме инстинкти, които ни правят еднакви и ни карат да действаме подобно. Мъжа иска да се докаже, за да събере възможно най много ресурси и успех, за да впечатли някое момиче, а жената иска да привлече възможно най успешен партньор, които да може да и достави достатъчно ресурси, за да създаде семейство. Нашото сложно Аз, е изградено на основата на примитивни инстинкти. За разлика от всички, които казват : "Жените са еднакви" Аз имам аргумент... Не всички генерализации са неправилни, неправилни са най вече тези направени, въз основата само на личния опит.

Мега фен Аватара на divergent
    Скъпо момиче, всички сме различни, но всички сме и животни, а всяко животно си има инстинкти, тоест дори ние имаме инстинкти, които ни правят еднакви и ни карат да действаме подобно. Мъжа иска да се докаже, за да събере възможно най много ресурси и успех, за да впечатли някое момиче, а жената иска да привлече възможно най успешен партньор, които да може да и достави достатъчно ресурси, за да създаде семейство. Нашото сложно Аз, е изградено на основата на примитивни инстинкти. За разлика от всички, които казват : "Жените са еднакви" Аз имам аргумент... Не всички генерализации са неправилни, неправилни са най вече тези направени, въз основата само на личния опит.
    Скъпо момче, въпреки разликата, че имаш аргументи, твърдиш ли, че жените са еднакви?

От малък мечтая да съм картоф, обличам се като картоф, търкалям се като картоф, говоря като картоф, ама жените пак не ме искат, пък аз съм себе си както всички са ме съветвали Впрочем, мили момичета няма, винаги има уловка и винаги се полагат нечовешки усилия и ресурси, уверил съм се лично и да права е, здравето на една връзка зависи изцяло от умението на мъжа да държи жената задоволена, не обратната
    Ето видя ли, казах ти го с прости думи и ти не разбра, представи си, ако бях използвала сложни думи, какво щеше да е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си