Първоначално написано от Mana Хубав!?!? Англофон, франкофон; други да мисля ли? Хубав,само жена го говори...иначе ме дразни. Пробвай с нещо от сорта на "повдигнатинка".
Първоначално написано от deitona22 Хубав,само жена го говори...иначе ме дразни. Звучи все едно британка е подхванала оперно пеене(нищо против операта, но) - неразбираемо и превзето
Първоначално написано от Mana Звучи все едно британка е подхванала оперно пеене(нищо против операта, но) - неразбираемо и превзето Ем аз тези които съм ги слушал на живо..звучат секси. Първоначално написано от solo_ Или псевдохидроцефалиял. Пухчовци. Д**еба,не мога да я кажа.
Първоначално написано от deitona22 Ем аз тези които съм ги слушал на живо..звучат секси. Значи не ти трябва да слушаш - ще вземеш да си развалиш впечатлението
Първоначално написано от Mana Значи не ти трябва да слушаш - ще вземеш да си развалиш впечатлението Хаха де да знам,но скоро не съм слушал някой да плямпа френски,..нямам и желание.;д
Първоначално написано от deitona22 Хаха де да знам,но скоро не съм слушал някой да плямпа френски,..нямам и желание.;д Лошото е като започнеш да им разбираш на прасетата
Първоначално написано от Mana Лошото е като започнеш да им разбираш на прасетата По-добре да не ги разбирам..предпочитам я на руски,я на български да плямпат.
Първоначално написано от deitona22 Хубав,само жена го говори...иначе ме дразни. Пробвай с нещо от сорта на "повдигнатинка". Или псевдохидроцефалиял. Пухчовци.
Вие нищо не знаете.
Първоначално написано от deitona22 Пробвай с нещо от сорта на "повдигнатинка". Плеохроизъм
Правила