Първоначално написано от YoungBloodZ кофти! друго щеше да е ако изпита беше устен Абе ...******.По-зле щеше да е ..май ;д
кандидат съм
Първоначално написано от smilegirl12 кандидат съм о къде 'одиш
Първоначално написано от smilegirl12 кандидат съм За кифла ли? Добре ще те наемем на изпитателен срок..
След 208 страници писане,има шанс да си иамме кифла!! Браво Кимчен,свърши си работата.
Първоначално написано от smilegirl12 кандидат съм На кого му пука?
Първоначално написано от deitona22 След 208 страници писане,има шанс да си иамме кифла!! Браво Кимчен,свърши си работата. Аз кифла съм намерил още преди 100-150 страници... Карина и Агарта избрах... Ама Агарта се излага с тая липса на активност, затова ще наема секси
Първоначално написано от inewton На кого му пука? защо така грубо? Първоначално написано от Dwyd96 Аз кифла съм намерил още преди 100-150 страници... Карина и Агарта избрах... вероятно най-добрия избор
Първоначално написано от inewton На кого му пука? Сигурен ли си че не си спал накриво? Първоначално написано от Dwyd96 Аз кифла съм намерил още преди 100-150 страници... Карина избрах... Еми,ще има 2 значи..малко конкуренция.
Първоначално написано от YoungBloodZ защо така грубо? Първоначално написано от deitona22 Сигурен ли си че не си спал накриво? По принцип съм си такъв.
Първоначално написано от inewton По принцип съм си такъв. Груб?
Първоначално написано от deitona22 Сигурен ли си че не си спал накриво? Еми,ще има 2 значи..малко конкуренция. 3.. Бейби също... Ще са а като трите грации
Първоначално написано от deitona22 Груб? Като все едно съм спал накриво. Мисля, че е защото не чукам.
Първоначално написано от inewton По принцип съм си такъв. искрен? и аз така
Първоначално написано от Dwyd96 3.. Бейби също... Ще са а като трите грации Тамън,все ще има някоя тука. Първоначално написано от inewton Мисля, че е защото не чукам. То ако се държиш така и на живо...нема да чукаш много. Първоначално написано от YoungBloodZ искрен? и аз така +1.
Първоначално написано от deitona22 То ако се държиш така и на живо...нема да чукаш много. Това е омагьосан кръг. Сигурно ми е направена магия. Трябва да се автоекзорсизирам.
Първоначално написано от inewton Трябва да се автоекзорсизирам. Go on!
Първоначално написано от deitona22 Go on! В "Rituale Romanum" не е описан автоекзорсизъм. Ще трябва да пиша на Негово Високопреосвещенство Benedictus emeritus PP XVI за съвет.
Първоначално написано от inewton В "Rituale Romanum" не е описан автоекзорсизъм. Ще трябва да пиша на Негово Високопреосвещенство Benedictus emeritus PP XVI за съвет. по-скоро намери заклинание да омагьосваш мръсниците и няма да имаш проблеми!
Първоначално написано от inewton На кого му пука? Много си остър.
Първоначално написано от solo_ Много си остър. предвиждам че ще ти се отговори че си много тъп
Първоначално написано от inewton В "Rituale Romanum" не е описан автоекзорсизъм. Ще трябва да пиша на Негово Високопреосвещенство Benedictus emeritus PP XVI за съвет. Агейн-Go on! Питай и сър Антъни Хопкинс,той може да ти помогне.
Първоначално написано от YoungBloodZ по-скоро намери заклинание да омагьосваш мръсниците и няма да имаш проблеми! Това е книга с ритуали на Светата Църква, невежа. Не евтина книга с псевдозаклинания.
Първоначално написано от YoungBloodZ предвиждам че ще ти се отговори че си много тъп Той прояви някакви проблясъци за знание на латински. Не мога да го нарека тъп.
Първоначално написано от inewton Това е книга с ритуали на Светата Църква, невежа. Не евтина книга с псевдозаклинания. извинявай!
Правила