Първоначално написано от YoungBloodZ да не би да си напуснала работата? какви други специални предмети си учил? Маркетинг, Макроикономика, Мениджмънт, Икономика на предприятието, Иновации и иновационна политика, право, Икономика на земеделието, Финанси, Статистика, Счетоводство.
Първоначално написано от Dwyd96 Маркетинг, Макроикономика, Мениджмънт, Икономика на предприятието, Иновации и иновационна политика, право, Икономика на земеделието, Финанси, Статистика, Счетоводство. каква ти е била специалността .. аз съм бизнес администрация и повечето и аз ги уча
Първоначално написано от smilegirl12 каква ти е била специалността .. аз съм бизнес администрация и повечето и аз ще и уча Тва беше в даскалото. Професия икономист. Спец: Земеделско стопанство.
Първоначално написано от Dwyd96 Маркетинг, Макроикономика, Мениджмънт, Икономика на предприятието, Иновации и иновационна политика, право, Икономика на земеделието, Финанси, Статистика, Счетоводство. хаха 90% от изброените и аз съм ги учил... със специалност банково дело
Първоначално написано от smilegirl12 мерси много си мил ама недей така повече да не ми се дигне самочувствието до небесата Няма да те подтиквам към гордост.
Първоначално написано от Dwyd96 Маркетинг, Макроикономика, Мениджмънт, Икономика на предприятието,, право, , Финанси, Статистика, Счетоводство. Е тея и аз съм учил...и 2рото го бутам още :@ Първоначално написано от YoungBloodZ Не се карайте! И двамата сте добри деца Да се бият,какво каране ! Първоначално написано от inewton Благодаря. Три от тях съм гледал, ама друготе ще ги видя тия дни. Заслужават си .
Първоначално написано от inewton Няма да те подтиквам към гордост. Мерси
Първоначално написано от smilegirl12 Мерси Моля. Ама стига, че ще помислят, че се харесваме.
Първоначално написано от inewton Моля. Ама стига, че ще помислят, че се харесваме. Ай млъквай тогава
Първоначално написано от deitona22 Е тея и аз съм учил...и 2рото го бутам още :@ Да се бият,какво каране ! Заслужават си . Микрото мина ли го.. То поне е лесно
Първоначално написано от smilegirl12 Ай млъквай тогава Недей така, че ме възбуждаш. Обичам властни жени.
Първоначално написано от inewton Недей така, че ме възбуждаш. Обичам властни жени. инеутоне, засрами се... тя няма лична карта още
Първоначално написано от YoungBloodZ инеутоне, засрами се... тя няма лична карта още Има, има. Матей 7:5
Първоначално написано от YoungBloodZ инеутоне, засрами се... тя няма лична карта още Мислех че е на 16-17
Първоначално написано от Dwyd96 Мислех че е на 16-17 на толкова е май... ама викам да бъзна инеутончо
Първоначално написано от inewton Недей така, че ме възбуждаш. Обичам властни жени. Ми браво бе ходи в садмо мазо клуб
Първоначално написано от YoungBloodZ на толкова е май... ама викам да бъзна инеутончо Провери ли Матей 7:5 какво е? Не ми се пишеше дълъг коментар и затова дадох цитата.
Първоначално написано от smilegirl12 Ми браво бе ходи в садмо мазо клуб Там се плаща, слънце.
Първоначално написано от inewton Провери ли Матей 7:5 какво е? Не ми се пишеше дълъг коментар и затова дадох цитата. не... копирай и постави тук
smilegirl като те чета ми се ще да те включа в следващата форумна
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Първоначално написано от YoungBloodZ не... копирай и постави тук Първоначално написано от YoungBloodZ инеутоне, засрами се... тя няма лична карта още "Лицемере, извади първом гредата из своето око, и тогава щеш чисто виде да извадиш съчицата из братовото си око."
Първоначално написано от inewton Там се плаща, слънце. Аз ще те черпя да не оставаш дълго на сухо
Първоначално написано от smilegirl12 Аз ще те черпя да не оставаш дълго на сухо Почерпи ме със себе си. Това ще е най-голямата радост в живота на бедния нещастник.
Първоначално написано от inewton "Лицемере, извади първом гредата из своето око, и тогава щеш чисто виде да извадиш съчицата из братовото си око." какво :O
Първоначално написано от YoungBloodZ какво :O И тълкуване ли искаш? Това вече се плаща.
Правила