.
Отговор в тема
Страница 5 от 10 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 226
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ше се сетиш ти.
    кво да се сетя
    беше се ядосала
    няма да тръгна да те
    успокоявам с шамари
    за тва с гуш

сигурно така си подвиквате по козите на село?
    не ме интересува какво си. ок, провокирай ме, ама мамка му, кажи 'писанията ти са безсмилени, ти си такава, такава и такава, ЗАЩОТО...'. запозната съм с идеята на форума, не бой са. ама твоето е безпочвен хейт. от позицията на какВО се вживяваш да ме назоваваш като псевдоинтелектуалка? комплекси ли надушвам? ари бегай да пасеш.
    Пишеш като комплексарка за това. Надушвам промитите мозъци от километри. Разбра ли ме сега?
    На живо едва ли ще си толкова надъхана.
    И само да ти кажа, че най - голямото клиширано словосъчетание е това за селото, селяните, козете и овцете, което отново лъха комплекси. И само да вмъкна, че за някои чужденци България е едно голямо селов сравнение с тяхните държави, даже и София, така че...

Голям фен Аватара на Maleficus
    не ме интересува какво си. ок, провокирай ме, ама мамка му, кажи 'писанията ти са безсмилени, ти си такава, такава и такава, ЗАЩОТО...'. запозната съм с идеята на форума, не бой са. ама твоето е безпочвен хейт. от позицията на какВО се вживяваш да ме назоваваш като псевдоинтелектуалка? комплекси ли надушвам? ари бегай да пасеш.
    Давай Ивее, покажи им на комплексираните, какво е да нямаш комплекси !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от just_like_smile Виж мнението
    И само да вмъкна, че за някои чужденци България е едно голямо селов сравнение с тяхните държави, даже и София, така че...
    следващия път по-добре не вмъквай
    че сигурно ще тръгнеш да сравняваш българите
    с кралските особи и как те ни смятали за нищо

Я, по - добре си вземи дъъълга почивка на някой остров, на Бали, на Малдивите или някое друго екзотично местенце така за един - два месеца да си полекуваш нервите, че не е лесно да си комплексарка на разположение по всяко време, особено в сайт като този.
    Весело лято ти желая.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Пишеш като комплексарка за това. Надушвам промитите мозъци от километри. Разбра ли ме сега?
    И само да ти кажа, че най - голямото клиширано словосъчетание е това за селото, селяните, козете и овцете, което отново лъха комплекси. И само да вмъкна, че за някои чужденци България е едно голямо селов сравнение с тяхните държави, даже и София, така че...
    даже в софия вика, ахахаххахах. кво, дадох ти насока с една думичка и реши да я приватизираш ли? на живо съм мило същество, което всички обичат, обаче тези всички не са идиопатични дауни, с които да се разправям. аз пък да вмъкна, че съществува разлика между селянина и селтака. комплексите са си твои. няма нищо лошо и срамно в това да живееш в тази малка териториална единица. друг е въпросът, че цветущи подвиквания тип 'алоооу' вонят на селчовски лайф стайл.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    следващия път по-добре не вмъквай
    че сигурно ще тръгнеш да сравняваш българите
    с кралските особи и как те ни смятали за нищо
    Мдааа аз бях тази, която започна да говори за овцете и козите и как им се подвиква на село, така че напълно си прав да ме упрекваш. Ако желаеш може да ми послушаш и ти по - горния съвет, ако ли не, има предостатъчно села за отдих и лечение на нервите. Весело лято и на теб!

Я, по - добре си вземи дъъълга почивка на някой остров, на Бали, на Малдивите или някое друго екзотично местенце така за един - два месеца да си полекуваш нервите, че не е лесно да си комплексарка на разположение по всяко време, особено в сайт като този.
    Весело лято ти желая.
    още един път ме цитирай хд
    пмс. мерси, че си на разположение.

кво да се сетя
    беше се ядосала
    няма да тръгна да те
    успокоявам с шамари
    за тва с гуш
    ПАУЗА ЗА РЕКЛАМА !
    Ето го белия рицар с бял кон, той за жената най верен тампон ! Гарантиран комфорт, високопопивателна способност, удобен размер, инструмент винаги на разположение да попие Вашите мръсотии на изгодна цена ! ! Тампони ДОТА, цар на тампоните !
    Кауууфлааанд !

даже в софия вика, ахахаххахах. кво, дадох ти насока с една думичка и реши да я приватизираш ли? на живо съм мило същество, което всички обичат, обаче тези всички не са идиопатични дауни, с които да се разправям. аз пък да вмъкна, че съществува разлика между селянина и селтака. комплексите са си твои. няма нищо лошо и срамно в това да живееш в тази малка териториална единица. друг е въпросът, че цветущи подвиквания тип 'алоооу' вонят на селчовски лайф стайл.
    Казах приятна почивка между добре ароматизираните ти окултурени човекоподобни прадеди приятелчета и приятно лекуване на нервите и възприятията ти. Дано ти стигнат един два месеца, че ще се усети липсата ти тука! Приятно прекарване и весело лято ти желая!

на теб приятно пасене

На живо, тя е мило момиче, което всички обичат , но в себе си, тя криеше мрачна тайна, която никои, не знаеше, а тези които я откриеха, последното нещо, което виждаха е отражението на луната в нейните бели дълги зъби. Премиерата на " Хрониките на Иваааа" Тази неделя в 20:00 часа

май някой прекалява с хипохромозомните филми.

Мега фен
    Мдааа аз бях тази, която започна да говори за овцете и козите и как им се подвиква на село, така че напълно си прав да ме упрекваш. Ако желаеш може да ми послушаш и ти по - горния съвет, ако ли не, има предостатъчно села за отдих и лечение на нервите. Весело лято и на теб!
    сега се сетих коя си
    беше питала преди време
    дали да пуснеш на някъв
    и беше попитала след като
    този същия ти го беше вкарал половината

та от теб тръгна 'половин ебане'

сега се сетих коя си
    беше питала преди време
    дали да пуснеш на някъв
    и беше попитала след като
    този същия ти го беше вкарал половината

та от теб тръгна 'половин ебане'
    Абе, майна,
    ти май си в комбина с оная добрата и послушната, ама само пред мъжа и подвижната касичка - прасенце.
    Нищо чудно ти да си и резервната гума.
    Аре бегайте да си играете с куклите или с културните човекоподобни с кралски аромат и са лекувайте както вие си знаете.

ахахахахахаххаха, бътхърт, майна.

така и не разбрах защо продължаваш да апострофираш всеки мой пост, макар че те помолих да не го правиш. ревнуваш ли?
    Защото отдавам повече на внимание на хората, които харесвам. В случая, или случаите, те апострофирам, защото виждам нещо нередно. И то не е, че не си права, ами скачаш да се ядосваш на неща без значение.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    все още мисля че си нещо като умствено изостанал

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    тоз пък. още един кандидат за клуба на абонираните репресирани полу/девственици. кво ви става, бе? просто реши да си плясеш аумното мнение, без каквито и да е обяснения? боже хд

Алооо, аз само че съм жена. О.О
    Ама като даже това не можа да го разбереш какво да говорим повече. Ще си пускам мнението както и когато преценя, а в случая ти пишеш романи без мисъл. Аз ти се радвам, да знаеш.
    Нищо, трябва да има и псевдо философи/ки, че иначе няма да е интересен животът.
    Не чухме мнението ти по темата ,а мнението ти за Ива, а тя мрази простотията тъй като повечето мнения по темата са необосновани и без да се вземе гледната точка на другата страна,всички я нападнаха и ти реши да се включиш ли ?
    Не ни казвай какво мислиш за нея, а какво нередно видя в нейното мнение ,обоснови се недей нареждай ей така с думи на вятъра без покритие,защото тогава си излиза чисто хейтване, на което тя ти отвърна подобаващо..нз какво друго си очаквала.И все пак ти твърдиш, че си по- интелигентно момиче от Ива, кажи нещо смислено и различно от "познаването на промитите мозъци от километри".Видяхме до сега ,че можеш да храниш ,покажи защо си повече, дай ни по-правилна гледна точка,нали си по съвършенна ?
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    ахаххаха, ъглимен, толкова си жалък. само да те светна, че тези смеещи се емотиконки, въобще не личи да са смях от твоя страна, напротив. ама си вярвай, хих <3
    юФка, много си се изнервила, пак ли минаха 28 дни ?
    кво да се сетя
    беше се ядосала
    Ама чак през форума ѝ личи !
    най - голямото клиширано словосъчетание е това за селото
    юФката вади клише след клише, а това че се е сетила за селото, може да е защото ѝ е домъчняло за родното място ! Тя живее в "софията" отскоро !
    България е едно голямо село ..., даже и София, така че...
    Така е, защото в София има най-много селяни в сравнение с което и да е друго населено място в България!
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Давай Ивее, покажи им на комплексираните, какво е да нямаш комплекси !
    Тя показва на комплексарите, какво е да имаш още повече комплекси !
    Весело лято ти желая.
    След 4-5 дена ще ѝ мине, и след 28 дена пак ще дойде във форума !
    на живо съм мило същество, което всички обичат
    Пахахахахахааааа... Е НЕ, ЧЕСТНО хахахахаха !
    Аз пък на живо съм Дейвид Бекъм !
    'алоооу' вонят на селчовски лайф стайл.
    Всеки твой пост вони на селски лайфстайл, не само отделни думи!
    пмс
    Пред... ли... колко дни минаха вече? Скоро ли ще ти свърши?
    Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    Ива, а тя мрази простотията
    Искаш да кажеш, че юФката мрази себе си ли ?! Това не съм го очаквал, но може би е истина !

Повече от фен
    Това за селото го казва на всеки втори. На мен включително

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Аз пък на живо съм Дейвид Бекъм !
    ти на живо си 168 сантиметрово анорексиче и съм сигурен че ива ще ти счупи злобната очилата тиква без много много да се задъхва, после с основание ще си грозен щото ще ти счупи плесенясалите зъби
    ти освен че си силно комплексиран си и тъп, такива ръбати обиди могат да се чуят само от някой лопатар
    инвестирай времето си в малко учене, върви изкарай някой колеж поне, в софията е пълно ::д
    да спориш с човек с лопата е обречено
    ренде

благодаря ви, моНчета <3

аз само ще кажа, че е достатъчно да видиш сексуалният живот на тези, които са обединени под общо мнение (?) и ще прецениш колко адекватна е цялата работа всъщност - 40-годишния девственик, фифтифък, 13-годишно хлапе и многократно (само)прецакван свободен електрон. потрес. ъглимен, ти си болен.

Мега фен
    И само да вмъкна, че за някои чужденци България е едно голямо селов сравнение с тяхните държави, даже и София, така че...
    Първата европейска цивилизация е живяла по българските земи
    Край столичния квартал Слатина бяха открити най-големите къщи от времето на неолита
    http://www.blitz.bg/news/article/424659

благодаря ви, моНчета <3

аз само ще кажа, че е достатъчно да видиш сексуалният живот на тези, които са обединени под общо мнение (?) и ще прецениш колко адекватна е цялата работа всъщност - 40-годишния девственик, фифтифък, 13-годишно хлапе и многократно (само)прецакван свободен електрон. потрес. ъглимен, ти си болен.
    Така рече Света Ива, закрилница на не-комплексираните хора. На колене грозен ! Амиииин !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си