- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искате лоялност, безгранична любов и винаги да бъдете посрещани с радост ?
Пишеш като комплексарка за това. Надушвам промитите мозъци от километри. Разбра ли ме сега?
На живо едва ли ще си толкова надъхана.
И само да ти кажа, че най - голямото клиширано словосъчетание е това за селото, селяните, козете и овцете, което отново лъха комплекси. И само да вмъкна, че за някои чужденци България е едно голямо селов сравнение с тяхните държави, даже и София, така че...
Я, по - добре си вземи дъъълга почивка на някой остров, на Бали, на Малдивите или някое друго екзотично местенце така за един - два месеца да си полекуваш нервите, че не е лесно да си комплексарка на разположение по всяко време, особено в сайт като този.
Весело лято ти желая.![]()
даже в софия вика, ахахаххахах. кво, дадох ти насока с една думичка и реши да я приватизираш ли? на живо съм мило същество, което всички обичат, обаче тези всички не са идиопатични дауни, с които да се разправям. аз пък да вмъкна, че съществува разлика между селянина и селтака. комплексите са си твои. няма нищо лошо и срамно в това да живееш в тази малка териториална единица. друг е въпросът, че цветущи подвиквания тип 'алоооу' вонят на селчовски лайф стайл.
Мдааа аз бях тази, която започна да говори за овцете и козите и как им се подвиква на село, така че напълно си прав да ме упрекваш. Ако желаеш може да ми послушаш и ти по - горния съвет, ако ли не, има предостатъчно села за отдих и лечение на нервите. Весело лято и на теб!![]()
![]()
![]()
ПАУЗА ЗА РЕКЛАМА !
Ето го белия рицар с бял кон, той за жената най верен тампон ! Гарантиран комфорт, високопопивателна способност, удобен размер, инструмент винаги на разположение да попие Вашите мръсотии на изгодна цена ! ! Тампони ДОТА, цар на тампоните !
Кауууфлааанд !![]()
На живо, тя е мило момиче, което всички обичат , но в себе си, тя криеше мрачна тайна, която никои, не знаеше, а тези които я откриеха, последното нещо, което виждаха е отражението на луната в нейните бели дълги зъби. Премиерата на " Хрониките на Иваааа" Тази неделя в 20:00 часа![]()
Абе, майна,
ти май си в комбина с оная добрата и послушната, ама само пред мъжа и подвижната касичка - прасенце.
Нищо чудно ти да си и резервната гума.
Аре бегайте да си играете с куклите или с културните човекоподобни с кралски аромат и са лекувайте както вие си знаете.
Не чухме мнението ти по темата ,а мнението ти за Ива, а тя мрази простотията тъй като повечето мнения по темата са необосновани и без да се вземе гледната точка на другата страна,всички я нападнаха и ти реши да се включиш ли ?
Не ни казвай какво мислиш за нея, а какво нередно видя в нейното мнение ,обоснови се недей нареждай ей така с думи на вятъра без покритие,защото тогава си излиза чисто хейтване, на което тя ти отвърна подобаващо..нз какво друго си очаквала.И все пак ти твърдиш, че си по- интелигентно момиче от Ива, кажи нещо смислено и различно от "познаването на промитите мозъци от километри".Видяхме до сега ,че можеш да храниш ,покажи защо си повече, дай ни по-правилна гледна точка,нали си по съвършенна ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
юФка, много си се изнервила, пак ли минаха 28 дни?
Ама чак през форума ѝ личи!
юФката вади клише след клише, а това че се е сетила за селото, може да е защото ѝ е домъчняло за родното място! Тя живее в "софията" отскоро
!
Така е, защото в София има най-много селяни в сравнение с което и да е друго населено място в България!
Тя показва на комплексарите, какво е да имаш още повече комплекси!
След 4-5 дена ще ѝ мине, и след 28 дена пак ще дойде във форума!
Пахахахахахааааа... Е НЕ, ЧЕСТНО хахахахаха!
Аз пък на живо съм Дейвид Бекъм![]()
!
Всеки твой пост вони на селски лайфстайл, не само отделни думи!
Пред... ли... колко дни минаха вече? Скоро ли ще ти свърши?
Искаш да кажеш, че юФката мрази себе си ли?! Това не съм го очаквал, но може би е истина
!
ти на живо си 168 сантиметрово анорексиче и съм сигурен че ива ще ти счупи злобната очилата тиква без много много да се задъхва, после с основание ще си грозен щото ще ти счупи плесенясалите зъби
ти освен че си силно комплексиран си и тъп, такива ръбати обиди могат да се чуят само от някой лопатар
инвестирай времето си в малко учене, върви изкарай някой колеж поне, в софията е пълно ::д
да спориш с човек с лопата е обречено
ренде
благодаря ви, моНчета <3
аз само ще кажа, че е достатъчно да видиш сексуалният живот на тези, които са обединени под общо мнение (?) и ще прецениш колко адекватна е цялата работа всъщност - 40-годишния девственик, фифтифък, 13-годишно хлапе и многократно (само)прецакван свободен електрон. потрес. ъглимен, ти си болен.
Първата европейска цивилизация е живяла по българските земи
Край столичния квартал Слатина бяха открити най-големите къщи от времето на неолита
http://www.blitz.bg/news/article/424659