- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искате лоялност, безгранична любов и винаги да бъдете посрещани с радост ?
не иначе честно извън майтапа като гледам какво пишат момчетата тук не се изненадвам че сте ръкоблудници
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аман от псевдо философи, психолози и интелектуалци.
Съжалявам, но не можах да сдържа мнението си.
ехоооо, излагам теориите си, след като ти си позволи да изложиш своите персонално към мен. знам, че те карам много, но чети и осмисляй.
и тъй като видях, че бътхъртналия ъглимен пак иска да го бътхървтам, ще му кажа, че дори да притежава класата, парите и красотата на бекъм, пак не бих му позволила да се доближи дори до сополът ми по време на ангина. прекалено отблъскващ си с този селски болен манталитет и този гнилостен аромат, който се носи от вътрешната ти страна. i mean, нали казват, че не е важно да си красив отвън, а отвътре, пък ти си ендотруп. не знам къв трябва да си, за да си девствен толкова години и да продължаваш да обвиняваш околния свят за това, че си загубеняк и колко тъп трябва да си, за да не разбереш, че очевидно има разминаване в ценностната ти система с тази на свестните БЕЛИ хора /нямах предвид нищо расистко/. каква примитивна подчовешка форма на живот трябва да си щом остта на животът ти се върти около това да ЕБЕШ? земи си инжектирай тестостерон, пък може и да дойде мъжкото в теб.
Пише се оста ама както и да е, знам че си неграмотна.
Иначе много добре казано.
Последно редактирано от LoadRunner : 06-29-2016 на 19:20
фишермен да не те е зарязал, точно в рибарски момент.
по-забавно е да четеш? какво забавно има в това да четеш
мисля че си от тоя тип уж деликатни хора дето се притесняват дали случаайно няма да обидят някой
винаги съм мислел че това е дълбоко погрешно
Ива не е кифла колкото и да ти се иска,просто тя ти каза, че не всички жени са еднакви както и не всички мъже ...толкова ли е трудно да го разберем всички ? Ако почнем с тва мъжете са такива ...жените са такива...до никъде няма да стигнем.Момичето ти каза спокойно ,но ти продължи да хейтиш.Момичето е свястно,обаче ти продължи без да и зачиташ мнението да даваш етикети,провокира характера и ,които не търпи простоии и тя си сипа.Обаче аз искам да те питам какво разбираш ти под свястна жена ? Тази която те харесва и е с теб е свястна ? А тази която не е с теб и не те харесва е кифла така ли ?
Нека ти кажа следното,жените които са кифли имат огромни изисквания без покритие,жените които са стойностни имат големи изисквания защото знаят ,че си тежат на мястото и знаят какво дават.Искат момичетата най -доброто за себе си ,просто е.Дори ти искаш най-доброто за себе си,какво толкова се очудваш ? И не защитавам жените ,защото не съм страдал от тях напротив просто такъв е живота и трябва да се поставиш на мястото на другия за да видиш от къде изхожда.А в случая всеки иска най-доброто за себе си и иска по-добър живот, кое му е трудното за схващане ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Ти не беше ли също девствен!?
На юфката всичко ѝ е "псевдо" - само простотията ѝ е истинска!
юФка... пълна си клишета като тиква със семе!
Животът на всички хора се върти (или се е въртял) около това. Фройд го е казал доста преди мен.
Аз тестостерон си имам, ти май си мечтаеш моето мъжко да дойде (to come) в теб!
разликата между нас е може би в две нива
комуникацията не може да се осъществи
не, каза ми, че съм се засегнала, защото съм се припознала, видиш ли. ми и аз мога да ти кажа същото по отношение на моите думи. видях, че си дете. простено ти е.
тоз пък. още един кандидат за клуба на абонираните репресирани полу/девственици. кво ви става, бе? просто реши да си плясеш аумното мнение, без каквито и да е обяснения? боже хд
така и не разбрах защо продължаваш да апострофираш всеки мой пост, макар че те помолих да не го правиш. ревнуваш ли?
ше се сетиш ти.
<3
ахаххаха, ъглимен, толкова си жалък. само да те светна, че тези смеещи се емотиконки, въобще не личи да са смях от твоя страна, напротив. ама си вярвай, хих <3
тоз пък. още един кандидат за клуба на абонираните репресирани полу/девственици. кво ви става, бе? просто реши да си плясеш аумното мнение, без каквито и да е обяснения? боже хд
Алооо, аз само че съм жена. О.О
Ама като даже това не можа да го разбереш какво да говорим повече. Ще си пускам мнението както и когато преценя, а в случая ти пишеш романи без мисъл. Аз ти се радвам, да знаеш.
Нищо, трябва да има и псевдо философи/ки, че иначе няма да е интересен животът.
![]()
сигурно така си подвиквате по козите на село?
не ме интересува какво си. ок, провокирай ме, ама мамка му, кажи 'писанията ти са безсмилени, ти си такава, такава и такава, ЗАЩОТО...'. запозната съм с идеята на форума, не бой са. ама твоето е безпочвен хейт. от позицията на какВО се вживяваш да ме назоваваш като псевдоинтелектуалка? комплекси ли надушвам? ари бегай да пасеш.