- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искате лоялност, безгранична любов и винаги да бъдете посрещани с радост ?
Ива не е кифла колкото и да ти се иска,просто тя ти каза, че не всички жени са еднакви както и не всички мъже ...толкова ли е трудно да го разберем всички ? Ако почнем с тва мъжете са такива ...жените са такива...до никъде няма да стигнем.Момичето ти каза спокойно ,но ти продължи да хейтиш.Момичето е свястно,обаче ти продължи без да и зачиташ мнението да даваш етикети,провокира характера и ,които не търпи простоии и тя си сипа.Обаче аз искам да те питам какво разбираш ти под свястна жена ? Тази която те харесва и е с теб е свястна ? А тази която не е с теб и не те харесва е кифла така ли ?
Нека ти кажа следното,жените които са кифли имат огромни изисквания без покритие,жените които са стойностни имат големи изисквания защото знаят ,че си тежат на мястото и знаят какво дават.Искат момичетата най -доброто за себе си ,просто е.Дори ти искаш най-доброто за себе си,какво толкова се очудваш ? И не защитавам жените ,защото не съм страдал от тях напротив просто такъв е живота и трябва да се поставиш на мястото на другия за да видиш от къде изхожда.А в случая всеки иска най-доброто за себе си и иска по-добър живот, кое му е трудното за схващане ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Ти не беше ли също девствен!?
На юфката всичко ѝ е "псевдо" - само простотията ѝ е истинска!
юФка... пълна си клишета като тиква със семе!
Животът на всички хора се върти (или се е въртял) около това. Фройд го е казал доста преди мен.
Аз тестостерон си имам, ти май си мечтаеш моето мъжко да дойде (to come) в теб!
не, каза ми, че съм се засегнала, защото съм се припознала, видиш ли. ми и аз мога да ти кажа същото по отношение на моите думи. видях, че си дете. простено ти е.
тоз пък. още един кандидат за клуба на абонираните репресирани полу/девственици. кво ви става, бе? просто реши да си плясеш аумното мнение, без каквито и да е обяснения? боже хд
така и не разбрах защо продължаваш да апострофираш всеки мой пост, макар че те помолих да не го правиш. ревнуваш ли?
ше се сетиш ти.
<3
ахаххаха, ъглимен, толкова си жалък. само да те светна, че тези смеещи се емотиконки, въобще не личи да са смях от твоя страна, напротив. ама си вярвай, хих <3
тоз пък. още един кандидат за клуба на абонираните репресирани полу/девственици. кво ви става, бе? просто реши да си плясеш аумното мнение, без каквито и да е обяснения? боже хд
Алооо, аз само че съм жена. О.О
Ама като даже това не можа да го разбереш какво да говорим повече. Ще си пускам мнението както и когато преценя, а в случая ти пишеш романи без мисъл. Аз ти се радвам, да знаеш.
Нищо, трябва да има и псевдо философи/ки, че иначе няма да е интересен животът.
![]()
сигурно така си подвиквате по козите на село?
не ме интересува какво си. ок, провокирай ме, ама мамка му, кажи 'писанията ти са безсмилени, ти си такава, такава и такава, ЗАЩОТО...'. запозната съм с идеята на форума, не бой са. ама твоето е безпочвен хейт. от позицията на какВО се вживяваш да ме назоваваш като псевдоинтелектуалка? комплекси ли надушвам? ари бегай да пасеш.
Пишеш като комплексарка за това. Надушвам промитите мозъци от километри. Разбра ли ме сега?
На живо едва ли ще си толкова надъхана.
И само да ти кажа, че най - голямото клиширано словосъчетание е това за селото, селяните, козете и овцете, което отново лъха комплекси. И само да вмъкна, че за някои чужденци България е едно голямо селов сравнение с тяхните държави, даже и София, така че...
Я, по - добре си вземи дъъълга почивка на някой остров, на Бали, на Малдивите или някое друго екзотично местенце така за един - два месеца да си полекуваш нервите, че не е лесно да си комплексарка на разположение по всяко време, особено в сайт като този.
Весело лято ти желая.![]()
Не чухме мнението ти по темата ,а мнението ти за Ива, а тя мрази простотията тъй като повечето мнения по темата са необосновани и без да се вземе гледната точка на другата страна,всички я нападнаха и ти реши да се включиш ли ?
Не ни казвай какво мислиш за нея, а какво нередно видя в нейното мнение ,обоснови се недей нареждай ей така с думи на вятъра без покритие,защото тогава си излиза чисто хейтване, на което тя ти отвърна подобаващо..нз какво друго си очаквала.И все пак ти твърдиш, че си по- интелигентно момиче от Ива, кажи нещо смислено и различно от "познаването на промитите мозъци от километри".Видяхме до сега ,че можеш да храниш ,покажи защо си повече, дай ни по-правилна гледна точка,нали си по съвършенна ?
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
юФка, много си се изнервила, пак ли минаха 28 дни?
Ама чак през форума ѝ личи!
юФката вади клише след клише, а това че се е сетила за селото, може да е защото ѝ е домъчняло за родното място! Тя живее в "софията" отскоро
!
Така е, защото в София има най-много селяни в сравнение с което и да е друго населено място в България!
Тя показва на комплексарите, какво е да имаш още повече комплекси!
След 4-5 дена ще ѝ мине, и след 28 дена пак ще дойде във форума!
Пахахахахахааааа... Е НЕ, ЧЕСТНО хахахахаха!
Аз пък на живо съм Дейвид Бекъм![]()
!
Всеки твой пост вони на селски лайфстайл, не само отделни думи!
Пред... ли... колко дни минаха вече? Скоро ли ще ти свърши?
Искаш да кажеш, че юФката мрази себе си ли?! Това не съм го очаквал, но може би е истина
!
ПАУЗА ЗА РЕКЛАМА !
Ето го белия рицар с бял кон, той за жената най верен тампон ! Гарантиран комфорт, високопопивателна способност, удобен размер, инструмент винаги на разположение да попие Вашите мръсотии на изгодна цена ! ! Тампони ДОТА, цар на тампоните !
Кауууфлааанд !![]()