.
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 226
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    не иначе честно извън майтапа като гледам какво пишат момчетата тук не се изненадвам че сте ръкоблудници
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    не иначе честно извън майтапа като гледам какво пишат момчетата тук не се изненадвам че сте ръкоблудници
    XD

Аман от псевдо философи, психолози и интелектуалци.
    Съжалявам, но не можах да сдържа мнението си.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    първо, се запознайте с думата 'клише'. ще се радвам да се аргументирате с адекватни примери за моето шаблонизиране. що ви казвам, че сте такива ли? ми щото сте като старо вмирисало сирене, което е стандартизирано по БДС - едни и същи необозрими заключения за живота, базирани на твърде многото сийнване от фейсбук кифлите, които са ви таргетната група; липсата на реален опит, защото явно е по-удобно да си останеш в зоната на лесния секс, който всъщност не е лесен за вас, защото сте лузъри по рождение. еми, сори. махнете си задника от лицето и спрете да си смучете пенисите. ще видите, че света не е само гениталии. амин.
    Аман от псевдо философи/ки, психолози/ки и интелектуалци/ки.
    Съжалявам :Д

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от just_like_smile Виж мнението
    Колко пъти трябва да го напишеш? Разбрахме, че ти е омръзнало. Ако не ти изнася, знаеш какво да правиш. Просто не четеш темата.

Цитирай Първоначално написано от Terminator009 Виж мнението
    Колко пъти трябва да го напишеш? Разбрахме, че ти е омръзнало. Ако не ти изнася, знаеш какво да правиш. Просто не четеш темата.
    Еми искам да им го кажа.
    Що?

Повече от фен
    Еми искам да им го кажа.
    Що?
    Нищо против това. Всеки има право на мнение, но го пишеш два пъти.

Нищо против това. Всеки има право на мнение, но го пишеш два пъти.
    Еми бях пропуснала да отбележа към кого е насочено мнението ми.

Повече от фен
    Ок

Мега фен Аватара на LoadRunner
    щом си пишеш сега значи си четеш постоянно
    не разбирам защо не се поотпуснеш малко и не си казваш кво мислиш без да те интересува кой ще обидиш или кой ще те спъне
    помня те

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Запознат съм много добре с думата ,,клише''. Не съм те питал защо ми казваш, че съм такъв, защото не ме интересува как си ме обидила. -_- Мисля, че не ме познаваш, за да ми говориш за мисленето ми за живота. Ако говориш за кифлите от фейсбук, ти сигурно си една от тях. Не бих се учудил много. Моя задник е махнат от лицето ми, но ти не си махаш твоя от моето лице.
    ехоооо, излагам теориите си, след като ти си позволи да изложиш своите персонално към мен. знам, че те карам много, но чети и осмисляй.

и тъй като видях, че бътхъртналия ъглимен пак иска да го бътхървтам, ще му кажа, че дори да притежава класата, парите и красотата на бекъм, пак не бих му позволила да се доближи дори до сополът ми по време на ангина. прекалено отблъскващ си с този селски болен манталитет и този гнилостен аромат, който се носи от вътрешната ти страна. i mean, нали казват, че не е важно да си красив отвън, а отвътре, пък ти си ендотруп. не знам къв трябва да си, за да си девствен толкова години и да продължаваш да обвиняваш околния свят за това, че си загубеняк и колко тъп трябва да си, за да не разбереш, че очевидно има разминаване в ценностната ти система с тази на свестните БЕЛИ хора /нямах предвид нищо расистко/. каква примитивна подчовешка форма на живот трябва да си щом остта на животът ти се върти около това да ЕБЕШ? земи си инжектирай тестостерон, пък може и да дойде мъжкото в теб.

Пише се оста ама както и да е, знам че си неграмотна.
    Иначе много добре казано.
    Последно редактирано от LoadRunner : 06-29-2016 на 19:20

Мега фен
    ехоооо, излагам теориите си, след като ти си позволи да изложиш своите персонално към мен. знам, че те карам много, но чети и осмисляй.

и тъй като видях, че бътхъртналия ъглимен пак иска да го бътхървтам, ще му кажа, че дори да притежава класата, парите и красотата на бекъм, пак не бих му позволила да се доближи дори до сополът ми по време на ангина. прекалено отблъскващ си с този селски болен манталитет и този гнилостен аромат, който се носи от вътрешната ти страна. i mean, нали казват, че не е важно да си красив отвън, а отвътре, пък ти си ендотруп. не знам къв трябва да си, за да си девствен толкова години и да продължаваш да обвиняваш околния свят за това, че си загубеняк и колко тъп трябва да си, за да не разбереш, че очевидно има разминаване в ценностната ти система с тази на свестните БЕЛИ хора /нямах предвид нищо расистко/. каква примитивна подчовешка форма на живот трябва да си щом остта на животът ти се върти около това да ЕБЕШ? земи си инжектирай тестостерон, пък може и да дойде мъжкото в теб.
    гуш

фишермен да не те е зарязал, точно в рибарски момент.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    щом си пишеш сега значи си четеш постоянно
    не разбирам защо не се поотпуснеш малко и не си казваш кво мислиш без да те интересува кой ще обидиш или кой ще те спъне
    помня те
    Еми както казах с псевдо и мними психолози, философи и интелектуалци главно от женски пол не ми се разправя. Прекалено предвидими са, четенето е по - забавно.

по-забавно е да четеш? какво забавно има в това да четеш
    мисля че си от тоя тип уж деликатни хора дето се притесняват дали случаайно няма да обидят някой
    винаги съм мислел че това е дълбоко погрешно

Повече от фен

Толкова много опити да ме засегнеш без резултат.
    Последно редактирано от Terminator009 : 06-29-2016 на 19:58

по-забавно е да четеш? какво забавно има в това да четеш
    мисля че си от тоя тип уж деликатни хора дето се притесняват дали случаайно няма да обидят някой
    винаги съм мислел че това е дълбоко погрешно
    Погрешно е да.

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Кифленско мислене
    Ива не е кифла колкото и да ти се иска,просто тя ти каза, че не всички жени са еднакви както и не всички мъже ...толкова ли е трудно да го разберем всички ? Ако почнем с тва мъжете са такива ...жените са такива...до никъде няма да стигнем.Момичето ти каза спокойно ,но ти продължи да хейтиш.Момичето е свястно,обаче ти продължи без да и зачиташ мнението да даваш етикети,провокира характера и ,които не търпи простоии и тя си сипа.Обаче аз искам да те питам какво разбираш ти под свястна жена ? Тази която те харесва и е с теб е свястна ? А тази която не е с теб и не те харесва е кифла така ли ?
    Нека ти кажа следното,жените които са кифли имат огромни изисквания без покритие,жените които са стойностни имат големи изисквания защото знаят ,че си тежат на мястото и знаят какво дават.Искат момичетата най -доброто за себе си ,просто е.Дори ти искаш най-доброто за себе си,какво толкова се очудваш ? И не защитавам жените ,защото не съм страдал от тях напротив просто такъв е живота и трябва да се поставиш на мястото на другия за да видиш от къде изхожда.А в случая всеки иска най-доброто за себе си и иска по-добър живот, кое му е трудното за схващане ?
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от GuardianAngel Виж мнението
    Ива не е кифла колкото и да ти се иска,просто тя ти каза, че не всички жени са еднакви както и не всички мъже ...толкова ли е трудно да го разберем всички ? Ако почнем с тва мъжете са такива ...жените са такива...до никъде няма да стигнем.Момичето ти каза спокойно ,но ти продължи да хейтиш.Момичето е свястно,обаче ти продължи без да и зачиташ мнението да даваш етикети,провокира характера и ,които не търпи простоии и тя си сипа.Обаче аз искам да те питам какво разбираш ти под свястна жена ? Тази която те харесва и е с теб е свястна ? А тази която не е с теб и не те харесва е кифла така ли ?
    Нека ти кажа следното,жените които са кифли имат огромни изисквания без покритие,жените които са стойностни имат големи изисквания защото знаят ,че си тежат на мястото и знаят какво дават.Искат момичетата най -доброто за себе си ,просто е.Дори ти искаш най-доброто за себе си,какво толкова се очудваш ? И не защитавам жените ,защото не съм страдал от тях напротив просто такъв е живота и трябва да се поставиш на мястото на другия за да видиш от къде изхожда.А в случая всеки иска най-доброто за себе си и иска по-добър живот, кое му е трудното за схващане ?
    Аз й казах, че не говоря за всички момичета. За мен свестни са тези, които няма да те измамят един ден. Не карам никое момиче да ме харесва, ако не иска. Само това ще ти кажа.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    пишеш като 14 годишно момиченце за момчетата
    Ти не беше ли също девствен !?
    На юфката всичко ѝ е "псевдо" - само простотията ѝ е истинска !
    i mean, нали казват, че не е важно да си красив отвън, а отвътре, пък ти си ендотруп.
    юФка... пълна си клишета като тиква със семе!
    щом остта на животът ти се върти около това да ЕБЕШ?
    Животът на всички хора се върти (или се е въртял) около това. Фройд го е казал доста преди мен .
    земи си инжектирай тестостерон, пък може и да дойде мъжкото в теб.
    Аз тестостерон си имам, ти май си мечтаеш моето мъжко да дойде (to come) в теб !

разликата между нас е може би в две нива
    комуникацията не може да се осъществи

Аз й казах, че не говоря за всички момичета. За мен свестни са тези, които няма да те измамят един ден. Не карам никое момиче да ме харесва, ако не иска. Само това ще ти кажа.
    не, каза ми, че съм се засегнала, защото съм се припознала, видиш ли. ми и аз мога да ти кажа същото по отношение на моите думи. видях, че си дете. простено ти е.

Еми както казах с псевдо и мними психолози, философи и интелектуалци главно от женски пол не ми се разправя. Прекалено предвидими са, четенето е по - забавно.
    тоз пък. още един кандидат за клуба на абонираните репресирани полу/девственици. кво ви става, бе? просто реши да си плясеш аумното мнение, без каквито и да е обяснения? боже хд

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    фишермен да не те е зарязал, точно в рибарски момент.
    така и не разбрах защо продължаваш да апострофираш всеки мой пост, макар че те помолих да не го правиш. ревнуваш ли?

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    гуш
    ше се сетиш ти.

Пише се оста ама както и да е, знам че си неграмотна.
    Иначе много добре казано.
    <3

ахаххаха, ъглимен, толкова си жалък. само да те светна, че тези смеещи се емотиконки, въобще не личи да са смях от твоя страна, напротив. ама си вярвай, хих <3

тоз пък. още един кандидат за клуба на абонираните репресирани полу/девственици. кво ви става, бе? просто реши да си плясеш аумното мнение, без каквито и да е обяснения? боже хд

Алооо, аз само че съм жена. О.О
    Ама като даже това не можа да го разбереш какво да говорим повече. Ще си пускам мнението както и когато преценя, а в случая ти пишеш романи без мисъл. Аз ти се радвам, да знаеш.
    Нищо, трябва да има и псевдо философи/ки, че иначе няма да е интересен животът.

Алооо
    сигурно така си подвиквате по козите на село?
    не ме интересува какво си. ок, провокирай ме, ама мамка му, кажи 'писанията ти са безсмилени, ти си такава, такава и такава, ЗАЩОТО...'. запозната съм с идеята на форума, не бой са. ама твоето е безпочвен хейт. от позицията на какВО се вживяваш да ме назоваваш като псевдоинтелектуалка? комплекси ли надушвам? ари бегай да пасеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си