Първоначално написано от deitona22 Ми какво друго да ти кажа бе ? Не съм протива вас ге*йовете,ама мразя да са около мен,още по-малко да общувам,тъй че айде,кой от къде е. ти ме заговори, глупако. изчезни ми от полезрението
Първоначално написано от АгентГлазура ти ме заговори, глупако. изчезни ми от полезрението Накарай ме! В същност недей,че не знам какви педалски неща ще пратиш/кажеш/покажеш. Айде маиняй се от тука.
Първоначално написано от deitona22 Накарай ме! В същност недей,че не знам какви педалски неща ще пратиш/кажеш/покажеш. Айде маиняй се от тука. Ne mu govori taka be, neshtasnik
Първоначално написано от fanton1 Ne mu govori taka be, neshtasnik Мура това ти ли си ? Е ,вече съм сигурен че си фейк на някого.
Първоначално написано от deitona22 Мура това ти ли си ? Е ,вече съм сигурен че си фейк на някого. Mlukni be nedoeban izvratenqk
Първоначално написано от fanton1 Mlukni be nedoeban izvratenqk Ох,тамън ми беше скучно !Мерси че разнообрази. А не че нещо,ама това беше профилна на Мура по едно време! Още ли ще отричаш ?
Първоначално написано от deitona22 Ох,тамън ми беше скучно !Мерси че разнообрази. А не че нещо,ама това беше профилна на Мура по едно време! Още ли ще отричаш ? яж ми хуя
Първоначално написано от deitona22 Ох,тамън ми беше скучно !Мерси че разнообрази. А не че нещо,ама това беше профилна на Мура по едно време! Още ли ще отричаш ? Znachi veche cigunite ne ti stigat deto te minavat ?!
Правила