Прочем си търся медицинска сестра.. И още един терапевт.
Първоначално написано от Dwyd96 Прочем си търся медицинска сестра.. И още един терапевт. Нещо намекваш ли? Може да се пробвам. Специализирала съм се в разговори с потенциални убийци.
Първоначално написано от Indistinct Нещо намекваш ли? Може да се пробвам. Специализирала съм се в разговори с потенциални убийци. При Соло по-скоро се наблюдава суицидно поведение.
Първоначално написано от Dwyd96 При Соло по-скоро се наблюдава суицидно поведение. Имала съм 2-3 подобни случая.
Първоначално написано от Indistinct Имала съм 2-3 подобни случая. Ок, тогава ще те наема.. Заплащането е 0лв. годишно.
Първоначално написано от Dwyd96 Ок, тогава ще те наема.. Заплащането е 0лв. годишно. Аз мислех, че ще е в лимони. 50%, помниш ли?
Първоначално написано от Indistinct Аз мислех, че ще е в лимони. 50%, помниш ли? Криза е... Няма лимони.. Ама имам лимонов дресинг
Първоначално написано от Dwyd96 суицидно поведение. Това не е вярно!
Първоначално написано от solo_ Това не е вярно! Като отричаш проблема, няма да го решиш..
Както и да е...
Първоначално написано от Dwyd96 Прочем си търся медицинска сестра.. И още един терапевт. Vojd Mura terapeft, solo sestra
Първоначално написано от fanton1 Vojd Mura terapeft, solo sestra https://www.youtube.com/watch?v=rU5qyxzMh6I
Правила