Първоначално написано от solo_ Къде? В ада.
Първоначално написано от solo_ Къде? на спирката
Първоначално написано от fanton1 Espada, kude e glazura ?? zdr male, tiq sa mn smotani maimunki
Първоначално написано от YoungBloodZ на спирката Polkovnik zapushen guz, koq spirka be
Първоначално написано от TheOneWhoKnocks В ада. В Рая.
Първоначално написано от YoungBloodZ на спирката Бог ще те накаже, ако се подиграваш.
Първоначално написано от solo_ Бог ще те накаже, ако се подиграваш. ма аз не се подигравам с Бог
Първоначално написано от АгентГлазура zdr male, tiq sa mn smotani maimunki Mnogo im davash, ne prikichat i na maimuni, po skoro na skakulci
Първоначално написано от YoungBloodZ ма аз не се подигравам с Бог Ti neshto na bog Solo li ?!
Първоначално написано от YoungBloodZ ма аз не се подигравам с Бог Подиграваш се на белязани хора.
Първоначално написано от YoungBloodZ ма аз не се подигравам с Бог кланяй се пред мен, псе тъпо
Sha guvoriq na vashiq ezik, za da me razberete. Vie ste nespasqem sluchai..
Първоначално написано от fanton1 Ti neshto na bog Solo li ?! Аз съм Създател Викториански.
Първоначално написано от Dwyd96 Sha guvoriq na vashiq ezik, za da me razberete. Vie ste nespasqem sluchai.. аз съм гейче
Първоначално написано от solo_ В Рая. Момченце, внимавай, ще пострадаш.
Първоначално написано от TheOneWhoKnocks Момченце, внимавай, ще пострадаш. Какво стана?
Първоначално написано от solo_ Какво стана? Противоречиш ми, а това не е в твоя полза.
Първоначално написано от Dwyd96 Sha guvoriq na vashiq ezik, za da me razberete. Vie ste nespasqem sluchai.. Не съм срещала друг психолог с подобни методи на работа.
Първоначално написано от Indistinct Не съм срещала друг психолог с подобни методи на работа. ти преди сякаш не говореше като такъв робот.
Първоначално написано от TheOneWhoKnocks Противоречиш ми, а това не е в твоя полза. Какво имаш предвид?
Dwyd96 е просто един младеж, който иска да стане като мен и Ханс Айзенк.
Първоначално написано от solo_ Какво имаш предвид? Не е здравословно за теб.
Първоначално написано от Karl Gustav Jung Dwyd96 е просто един младеж, който иска да стане като мен и Ханс Айзенк. Не си достоен дори да ми се кланяш.
Първоначално написано от АгентГлазура ти преди сякаш не говореше като такъв робот. От времето е, нищо ми няма.
Първоначално написано от TheOneWhoKnocks Не е здравословно за теб. Внимавай къде си развавяш меча.
Правила