- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Би ли изчукал предишния ?
всъщност може да е било общ комплимент към теб и тези с които ти изневерява
очаквам да си изгубя скейбордската книжка утре като види какво съм писал![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Пешо,оставаш без скейтборд мойто момче!!! +няма да има с какво да го караш!
По темата -не
да
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не
няма той по цял ден ходи след мене
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Всичко съм очаквала, но Харитов... това вече прелива чашата! Не съм сигурна дали е правилно да се омъжа за теб. Въпреки силните ми чувства, има една пречка и това е твоето отношение.
Започвате с кавги, работата не отива на добре.
Не.
Оправданията не са на място. Трябва да си дадем време и да помислим дали този брак наистина има бъдеще.
Divergent, май няма да се наложи да напускаш страната. Само дето купих билетите...
По темата - не.
Skuchni ste be ... pone neshto interesno da bqhte kazali a to ...
аз нищо не искам ти пишеш след всеки мой коментар
чувствам се преследван
не