.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    baPe
    Guest

как да скрия от мама

Здравейте! Аз съм момиче, на 16 години съм. Правих секс, но не искам майка ми да разбира. Малко преди това водихме разговора и тя ми каза, че категорично смята, че още ми е много рано за секс. Може би не беше правилно, но се почувствах готова. С приятеля ми сме заедно от година и половина и му имам пълно доверие. Искам да и кажа, но ако разбере ще ме изхвърли от вкъщи, честна дума (някои ще кажат "не, няма! Тя ти е майка!"), Но само аз си знам, че всъщност е способна на такова нещо. Искам да отида на гинеколог, защото знам, че ми е време, но искам тя да е с мен. Според вас има ли начин лекаря да премълчи пред нея, че не съм девствена? Знам, че има разлика в начините на преглед , но тя няма да наблюдава процеса, предполагам. Та, въпросът ми е, според вас, има ли начин да отидем на гинеколог и тя да не разбере?

anonymous990763
    Guest
    Стените на лекарските кабинети са много тънки. Достатъчно е лекарят да каже една дума относно това, че не си девствена, и майка ти да чуе. А защо искаш толкова да отидеш с нея?

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Защо не отидеш с приятелка вместо с майка ти? А и колкото и да криеш,тя ще разбере че си правила секс.Мисля си че е по-добре да й кажеш, последствията,ако изобщо има такива няма да са "изхвърли от вкъщи " както каза ти.

Супер фен Аватара на fanton1

Мега фен Аватара на tori
    Ще започна с това, че освен ако не сте супер религиозни по една или друга причина, секса ще ти го простят, ако разберат. С приятелите ми бяхме така до преди 6-7 години - криехме всевъзможни тъпотии. Ако бяхме прави за всеки един път, в който някой кажеше, че ще го изхвърлят, ако разберат еди какво, отдавна да сме станали клошари. В момента почти няма простотия, която да не знаят поне моите родители и още живея с тях. Така че кийп калм.
    За прегледа - просто ѝ кажи да стои пред кабинета и говори с лекарката за тва, че не искаш майка ти да разбира. Това е гинеколог, не УНГ, че да те преглеждат пред майка ти.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ако не и кажеш няма как да разбере

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от baPe Виж мнението
    Здравейте! Аз съм момиче, на 16 години съм. Правих секс, но не искам майка ми да разбира. Малко преди това водихме разговора и тя ми каза, че категорично смята, че още ми е много рано за секс. Може би не беше правилно, но се почувствах готова. С приятеля ми сме заедно от година и половина и му имам пълно доверие. Искам да и кажа, но ако разбере ще ме изхвърли от вкъщи, честна дума (някои ще кажат "не, няма! Тя ти е майка!"), Но само аз си знам, че всъщност е способна на такова нещо. Искам да отида на гинеколог, защото знам, че ми е време, но искам тя да е с мен. Според вас има ли начин лекаря да премълчи пред нея, че не съм девствена? Знам, че има разлика в начините на преглед , но тя няма да наблюдава процеса, предполагам. Та, въпросът ми е, според вас, има ли начин да отидем на гинеколог и тя да не разбере?
    ми като знаеш че е такава маикати ти задник нямаш ли?

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Umri be jivotno,

Супер фен Аватара на Pug_306
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Хахахха уби ме с правата лопата

Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Цитирай Първоначално написано от baPe Виж мнението

Толкова много исках като малка,когато порасна да имам момиченце,а сега се убеждавам че е по-добре момче...толкова тъпи,деградирали и незнаещи,какво да правят със себе си момиченца има в това поколение,че и бой да яде нищо няма да ги промени.Пак добре че не си се проебала на 12 години,а за майка ти при свършен факт,не може да направи нищо и няма как да те изгони родителите блафират,за да не го направят наистина децата им не че биха те отлъчили стига да не си някоя "туркиня".

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Толкова много исках като малка,когато порасна да имам момиченце,а сега се убеждавам че е по-добре момче...толкова тъпи,деградирали и незнаещи,какво да правят със себе си момиченца има в това поколение,че и бой да яде нищо няма да ги промени.Пак добре че не си се проебала на 12 години,а за майка ти при свършен факт,не може да направи нищо и няма как да те изгони родителите блафират,за да не го направят наистина децата им не че биха те отлъчили стига да не си някоя "туркиня".
    Много си умна и грамотна.

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Много си умна и грамотна.
    Благодаря,а сега чао!

Благодаря,а сега чао!
    Защо ме изрязваш така?

Повече от фен
    +++

Цитирай Първоначално написано от Terminator009 Виж мнението
    +++
    - - -

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    - - -
    Ъъъ, да???

Цитирай Първоначално написано от Terminator009 Виж мнението
    Ъъъ, да???
    Не се занимавай със извънземното,което има 100+ профила търси внимание и очевидно го получава,така че не му отговаряй повече само като съвет ти го казвам.

Не се занимавай със извънземното,което има 100+ профила търси внимание и очевидно го получава,така че не му отговаряй повече само като съвет ти го казвам.
    Кои са профилите?

Като го погледнеш от едната страна,си малка,да.Но пък от друга страна,с приятеля ти сте заедно от година и половина.Хубаво е,че не си го направила с някой 'случаен'. Майка ти със сигурност няма да те изхвърли.Ще ти мрънка за ден-два и ще спре.
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

MaikataNaBaPe
    Guest
    Събрах ти багажа. До довечера да си се изнесла от вкъщи. Баща ти каза, че у нас няма място за 2 курви.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Ако разбере, кажи й, че са те изнасили... Би трябвало да свърши работа...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Ако разбере, кажи й, че са те изнасили... Би трябвало да свърши работа...
    Хитър си .Може да обвини някой """бежанец"".

Ще живееш у приятеля си, докато и той те изхвърли. След това ще се самоубиеш.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Хитър си .Може да обвини някой """бежанец"".
    Идеалният заподозрян. Докато го намерят, той ще е избухнал вече.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Идеалният заподозрян. Докато го намерят, той ще е избухнал вече.
    Дано и момичето да се сети за това

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си