Първоначално написано от solo_ Има, има. Не, няма.
Първоначално написано от crazyfenka Не, няма. Просто недей да я обиждаш.
Първоначално написано от solo_ Просто недей да я обиждаш. Ако искам
Първоначално написано от crazyfenka Ако искам Zashto sus zloba ??
Първоначално написано от fanton1 Zashto sus zloba ?? Злоба ли ? Нормално ли е да се постват такива неща по форума според теб ?
Първоначално написано от crazyfenka Злоба ли ? Нормално ли е да се постват такива неща по форума според теб ? Zashto mislish che se poqvih kato sprqha ??
Първоначално написано от fanton1 Zashto mislish che se poqvih kato sprqha ?? Не ме интересува кой е и защо го прави но мисля че това не е правилно .
Първоначално написано от crazyfenka Ако искам Не ти трябва да я дразниш, нито обиждаш. Тя ми е гадже. Обиждай я още малко и ще ти намеря адреса.
Първоначално написано от solo_ Не ти трябва да я дразниш, нито обиждаш. Тя ми е гадже. Обиждай я още малко и ще ти намеря адреса. защо сме толкова лоши днес, соло?
Първоначално написано от YoungBloodZ защо сме толкова лоши днес, соло? Защитавам си Своето.
Първоначално написано от solo_ Защитавам си Своето. а защо си организирал целия този спам из форума?
Първоначално написано от solo_ Не ти трябва да я дразниш, нито обиждаш. Тя ми е гадже. Обиждай я още малко и ще ти намеря адреса. Хайде намери го Чакам те !
Правила