ДА
НЕПРЕМЕННО
НЕ МИ ПУКА ЗА ТЯХ
Първоначално написано от Mana Вадих документи, обикалях по ВУЗ-ове(образно казано), правих се на пишман хакер/програмист... И докъде стигна с вузовете? П.с.не си изпуснала много
Първоначално написано от deitona22 И докъде стигна с вузовете? П.с.не си изпуснала много Приеха си ме и наесен честито ми започване. Доста е поумряла форумната активност по отношение на спама.
Първоначално написано от Mana Приеха си ме и наесен честито ми започване. Доста е поумряла форумната активност по отношение на спама. ами ти си ключов фактор за спама и като те няма...
Първоначално написано от YoungBloodZ ами ти си ключов фактор за спама и като те няма... Как така?
Първоначално написано от Mana Как така? ами като си тук се спами повече
Първоначално написано от YoungBloodZ ами като си тук се спами повече Направо се почуствах поласкана Това на аватара ти е симпатяга.
Първоначално написано от Mana Направо се почуствах поласкана Това на аватара ти е симпатяга. Къде е твоята котка?
Първоначално написано от Mana Приеха си ме и наесен честито ми започване. Доста е поумряла форумната активност по отношение на спама. Ами честито! Форума замря, като ти и попа зачезнахте,Ким се налива с бири, блуудз модераторства тук там и те така
Първоначално написано от deitona22 Ами честито! Форума замря, като ти и попа зачезнахте,Ким се налива с бири, блуудз модераторства тук там и те така Мерси!
Правила