Първоначално написано от the dreamer Натоварвате ме С какво те натоварваме ?
Първоначално написано от the dreamer Натоварвате ме Пусни си Малкълм да релаксираш
Първоначално написано от Mоnstera С какво те натоварваме ? С много работи.
Първоначално написано от deitona22 Пусни си Малкълм да релаксираш Така и ще направя! Винаги ми действа разтоварващо.
Първоначално написано от the dreamer Така и ще направя! Винаги ми действа разтоварващо. бравос! Малкълм ми е любимото сериалче от детството
Първоначално написано от YoungBloodZ бравос! Малкълм ми е любимото сериалче от детството Аз пък си мислех, че е клуб уинкс бзк се
Първоначално написано от the dreamer Така и ще направя! Винаги ми действа разтоварващо. Ти пък как така се активизира изведнъж? Никъв те нямаше няколко месеца Както казах,последно в моята тема е видях ;д
Първоначално написано от smilegirl12 Аз пък си мислех, че е клуб уинкс бзк се бе имаше някакво женско дето гледах ама не е това h20 май се казваше с някакви русалки
Първоначално написано от YoungBloodZ бе имаше някакво женско дето гледах ама не е това h20 май се казваше с някакви русалки Оооо ми да най-интересното детско евър
Първоначално написано от YoungBloodZ бе имаше някакво женско дето гледах ама не е това h20 май се казваше с някакви русалки Покрай сестра ми всяко едно женско детско знаех Но х2о си беше класика
Първоначално написано от YoungBloodZ бе имаше някакво женско дето гледах ама не е това h20 май се казваше с някакви русалки Коя ти бееше любимата русалка хахахах
Първоначално написано от smilegirl12 Коя ти бееше любимата русалка хахахах Клео <3
Първоначално написано от YoungBloodZ Клео <3 Бръх, Рики беше по-арна.
Първоначално написано от YoungBloodZ бравос! Малкълм ми е любимото сериалче от детството <tri
Първоначално написано от deitona22 Ти пък как така се активизира изведнъж? Никъв те нямаше няколко месеца Както казах,последно в моята тема е видях ;д Ех, от доста време не съм писал в темите, понеже всичките бяха тъпи. Ама ви наблюдавах. Аз винаги наблюдавам. Винаги.... П.С. Ква ти беше темата ? Не съм те псувал...нали ?
Първоначално написано от the dreamer П.С. Ква ти беше темата ? Не съм те псувал...нали ? Не,точно обратното.Пишеше смислени коментари и за това те запомних За секс с бивша приятелка беше.
Първоначално написано от deitona22 Не,точно обратното.Пишеше смислени коментари и за това те запомних За секс с бивша приятелка беше. Аааа, добре, хубаво. Радвам се ако съм помогнал.
Първоначално написано от the dreamer Аааа, добре, хубаво. Радвам се ако съм помогнал. То аз сам си помогнах,като приключих тая глупост веднага след 1вия път
Къде сте всички ?
Първоначално написано от Dwyd96 Къде сте всички ? теб чакаме, пиянде
Първоначално написано от Dwyd96 Къде сте всички ? Тука съм,тебе те нема Остави тия бири най-накрая,ей начи. Как е ""работата"" в бирарията?
Първоначално написано от deitona22 Тука съм,тебе те нема Остави тия бири най-накрая,ей начи. Как е ""работата"" в бирарията? Де да беше в бирария.. Цял ден чертая Катерушка ;(
Първоначално написано от Dwyd96 Де да беше в бирария.. Цял ден чертая Катерушка ;( За да се качиш на нея и да пиеш бира ,нали?
Първоначално написано от Dwyd96 Де да беше в бирария.. Цял ден чертая Катерушка ;( Защо се оплакваш?
Първоначално написано от deitona22 За да се качиш на нея и да пиеш бира ,нали? Точно
Правила