Първоначално написано от deitona22 Може може,ама тука Кимчен пие най-много,аз не носа на пииние. КИМЧЕН НЕ ПИЕ !!!
Първоначално написано от Dwyd96 КИМЧЕН НЕ ПИЕ !!! той не пие... той директно си налива в гърлото!
Първоначално написано от Dwyd96 КИМЧЕН НЕ ПИЕ !!! ще говорим за конспирации тогава
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ще говорим за конспирации тогава Няма конспирации Всичко е такова, каквото е
Първоначално написано от Dwyd96 Няма конспирации Всичко е такова, каквото е май си пийнал. или ти се пие? :Д къде твоя колега нютон?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava май си пийнал. или ти се пие? :Д къде твоя колега нютон? "напуснал" е форума
Първоначално написано от YoungBloodZ "напуснал" е форума ;(
аз си признавам, пия много сok от портокал
Първоначално написано от golemiq_korab_minava май си пийнал. или ти се пие? :Д къде твоя колега нютон? Няма го. Напусна форума завинаги. МНОГО МИ ЛИПСВА... ЖИВОТА БЕЗ НЕГО НЕ Е СЪЩИЯ.
Първоначално написано от Dwyd96 Няма го. Напусна форума завинаги. МНОГО МИ ЛИПСВА... ЖИВОТА БЕЗ НЕГО НЕ Е СЪЩИЯ. УЖАААС
Първоначално написано от golemiq_korab_minava УЖАААС Другите ще схванат майтапа, ама ти.....
Първоначално написано от Dwyd96 Няма го. Напусна форума завинаги. МНОГО МИ ЛИПСВА... ЖИВОТА БЕЗ НЕГО НЕ Е СЪЩИЯ. абе той вярно че гледа ама.. не се ли престараваш?
Първоначално написано от YoungBloodZ абе той вярно че гледа ама.. не се ли престараваш? Той не гледа... И НЕ СЕ ПРЕСТАРАВАМ, НЮТОН МИ ЛИПСВА...
Първоначално написано от Dwyd96 Няма го. Напусна форума завинаги. МНОГО МИ ЛИПСВА... ЖИВОТА БЕЗ НЕГО НЕ Е СЪЩИЯ. Odi му на гости,и без това сте близо,ама носи една мръсница със себе си! Първоначално написано от Indistinct Може да са две, но са най-добрите. Тук на лично ме изкарват пияна, какви са тези глупости?! Че ти си пияна ,щом хвалиш Шуменско
Първоначално написано от deitona22 Че ти си пияна ,щом хвалиш Шуменско Е не. Това вече е лично.
Правила