Какво е направила Жабата ?
Първоначално написано от deitona22 Какво е направила Жабата ? Тук го обърна на зоологическа градина!
Първоначално написано от Indistinct Тук го обърна на зоологическа градина! Проблем ли имаш,Костенурке ?
Първоначално написано от deitona22 Проблем ли имаш,Костенурке ? Не, всичко е наред. Благодаря, че попита.
Първоначално написано от Indistinct Не, всичко е наред. Благодаря, че попита. Питах за това че е станало зоо-градина.
Първоначално написано от deitona22 Питах за това че е станало зоо-градина. Аз пък си мислех, че те е грижа как крета старата Костенурка.
Първоначално написано от Indistinct Аз пък си мислех, че те е грижа как крета старата Костенурка. И да питам,тя не казва.Защото е потайна .
Първоначално написано от deitona22 Какво е направила Жабата ? Кво пак съм направила, бе?! :дд Все аз съм ти в устата, дейба...
Първоначално написано от tori Кво пак съм направила, бе?! :дд Все аз съм ти в устата, дейба... Ми гледам че сте коментирали бягства от у-ще,а не ми се четат няколко страници
Първоначално написано от tori дейба... Че и псува !?!?!?! Невъзпитана такава.....аз пък те мислех за добро момиче...
Първоначално написано от the dreamer Че и псува !?!?!?! Невъзпитана такава.....аз пък те мислех за добро момиче... Само добра не е.
Правила