Едното може да ти даде истинска любов, човешка, духовна, а другото какво ще може? Да задоволи плътските ти желания. Да ти духа, да ти чисти, да ти пере и да ти готви, с една дума - робиня, която няма да те презира, а ще го прави с "удоволствие". ИИ никога няма да може да замени човека, в който и да е душевен и емоционален аспект. Да, машините и ИИ могат да вършат дадена работа 100х по-бързо с малко или без намесата на човек. Но технологията трябва да спре дотук! Поддръжниците на тази идея, ако има изобщо такива, са пълни олигофрени. Това, че един мъж е бил наранен от една или две жени, не означава, че трябва да насочва омразата си към всички жени и да стига до крайни заключения, че трябва да се замени жената с робот, че трябва едва ли не да биват избивани. Това са супер недодялани и лапешки разсъждения, от които чак ми става смешно като прочета.

Аз ще се въздържа да си правя изводи за теб, защото не те познавам, но темите ти, прощавай френския ми, са истинска повърня. Защо не напишеш един път тема, в която да споделиш кое те кара да разсъждаваш по този начин относно жените? След този прочит навярно сега в главата ти връхлита мисловна вълна, която сигурно ти казва: "Поредния тъпанар, който защитава жените и ги слага на "пиедестал"". Този израз за пиедестала мога да се закълна, че си го чул от филма "40 годишния девственик", "Тоя ще си остане вярна кучка на тия жени..." и ще се усмихваш все едно съм загубена кауза и не съм вдянал и думичка от това, което си написал. Обаче вдянах. Има някои неща, които има някаква доза истина. Не говоря за тази тема, а за всичките. Има истина, но е много субективна и много малка и е предимно вярна за т. нар. "кифли". От тези "факти" не можеш да градиш мнение върху кажи-речи половината популация на земята - жените.

Защо не напишеш един път тема за кусурите на мъжете? Лесно е да сочиш с пръст и да казваш, че жените са такива, такива и такива. Само ще ти кажа, че тези твои упреци към жените са именно курвенска постъпка. Мъжете също изневеряват, мъжете също си пишат с други жени, мъжете също понякога се виждат с други жени тайно. Има много мъже педофили.
Бях чел да един боклук, който работи в училище мисля, където учат деца с трайни увреждания. Едно от задълженията на този човек е да придружава детето до тоалетната и да го изчака. Този същия боклук е посегнал сексуално на това дете с УВРЕЖДАНИЯ!
Друго нещо - познавам само мъже, които са изневерявали.
Някои мъже също така издевателстват над жените. Домашното насилие не е отминало, а още си е честа практика.

Така, че не ми излизай с тия глупости, че жените били неверни и т.н., защото, както има жени - мърши, така има и мъже - отрепки. Всичко е на кантар. Колкото жени боклуци има, горе-долу толкова мъже боклуци има.

И вместо да се караме помежду си и да търсим кусури у тоя и у оня, трябва да се научим да приемаме другия с всичките му недостатъци и да го възприемем така, както е. И не говоря само за нас, потребителите във форума, а за цялото човечество. Сами виждате колко много проблеми имаме - расизъм, хомофобия и т.н.. Докато човечеството не се научи да е единно, на тази планета няма да цари мир, щастие и хармония и винаги ще има войни, глад, бедствия и всеобщо нещастие по света.