Първоначално написано от deitona22 А,разкри се най-накрая какво искаш с Попа.А казваше че лъжа... Каква мръсница си. Бих те изчукал ако не беше непълнолетна. Е, и сега може, ама трябва първо да те видя. После ще ти опростя греха.
Първоначално написано от deitona22 костенурки няма,но има Костенурка. Личи си когато си трезвен,ако обичаш поправи грешката...празнувай,Попа се върна !! Глупости.
Първоначално написано от Indistinct Глупости. Как си, слънчо?
Първоначално написано от Indistinct Глупости. Е как ? Нали ти си там или пак стана костенурка ?
Първоначално написано от inewton Каква мръсница си. Бих те изчукал ако не беше непълнолетна. Е, и сега може, ама трябва първо да те видя. После ще ти опростя греха. е явно няма да ме Изч*кваш какъв лош късмет за мен ;( плача в момента
Първоначално написано от inewton Как си, слънчо? Уморена и претрепана. Ти?
Първоначално написано от smilegirl12 е явно няма да ме Изч*кваш какъв лош късмет за мен ;( плача в момента Ще плачеш и още как.
Кити Кат къде изчезна ? Хелп ми хиър
Първоначално написано от Indistinct Уморена и претрепана. Ти? Аз съм добре. Подготвям се за литургия. Научи ли Mondschein най- накрая?
Първоначално написано от inewton Ще плачеш и още как. така е ! о, моля те, изч**кай ме Попе, за да не плача
Първоначално написано от inewton Аз съм добре. Подготвям се за литургия. Научи ли Mondschein най- накрая? Ама цялото ли?
Първоначално написано от smilegirl12 Кити Кат къде изчезна ? Хелп ми хиър Аз пък с какво да ти помогна ? Попа е лесна хапка.
Първоначално написано от smilegirl12 така е ! о, моля те, изч**кай ме Попе, за да не плача Няма. Ще си останеш сама вовеки. Ей сега ще отворя Еноховите магии да ти ударя едно заклинание. Само да си припомня иврита...
Първоначално написано от Indistinct Ама цялото ли? Само първата част.
Първоначално написано от smilegirl12 така е ! о, моля те, изч**кай ме Попе, за да не плача Тцтц,не се слага цензура така..."из*чу*кай ме". Е ето,сама си го искаш.
Първоначално написано от inewton Само първата част. Имам още малко.
Първоначално написано от inewton Няма. Ще си останеш сама вовеки. Ей сега ще отворя Еноховите магии да ти ударя едно заклинание. Само да си припомня иврита... По добре да не вида с*кс от колкото да спя с тебе
Първоначално написано от deitona22 Тцтц,не се слага цензура така..."из*чу*кай ме". Е ето,сама си го искаш. Това беше най-силния ми сърказъм, който съм проявявала някога в изречение
Първоначално написано от smilegirl12 Това беше най-силния ми сърказъм, който съм проявявала някога в изречение Хах във всяка лъжа се съдържа капка истина. Ем го искаш ,ем искаш и помощ..как да стане? ;д
Първоначално написано от deitona22 Хах във всяка лъжа се съдържа капка истина. Ем го искаш ,ем искаш и помощ..как да стане? ;д не го искаммм, ама той си мисли че го... мисили че има ефект ама от както шизофренията ми си тръгна си знам
Първоначално написано от smilegirl12 не го искаммм, ама той си мисли че го... мисили че има ефект ама от както шизофренията ми си тръгна си знам Аз мисля че го искаш,отричай колкото щеш. Попе ,Попе,много те искат бе.
Не закачайте Симона!
Първоначално написано от Indistinct Не закачайте Симона! Теб пък кой те закача,Костенурке?
Първоначално написано от Indistinct Не закачайте Симона! тя сама започна да се въвлича с попа...
Първоначално написано от Indistinct Имам още малко. От няколко месеца я учиш. Аз вбях готов за 3-4 дни. Първоначално написано от smilegirl12 По добре да не вида с*кс от колкото да спя с тебе Ти няма и да видиш. Схизофхренаичка!
Правила