.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Объркан !!

Lightbulb Объркан !!

Здравейте Хора !! Напоследък приятелката ми се дърпа нещо и не ме иска толкова колкото преди !! Та така дали е възможно да си има друг ! Защото не ми говори не иска да я целувам да се прегръщаме ! Дори ми отказва секс ! С нея сме си от доста време заедно вече 3 години и 7 месеца ! Незнам пък да съм и омръзнал !?? Кажете някакъв съвет да направя нещо да я привлека ! Да се зарадва малко и да и тръпне сърчицето !!

Голям фен Аватара на Maleficus
    Досущ както се държеше една моя бивша и тя си имаше друг вариант, които зарибяваше, тоест това означава, че в нейните очи, ти си по ниско от този, които зарибява ако се държи така... Съвета ми ще е нещо, което ще ти се стори контра продуктивно, но тъй като изучавам човешката природа, ми е нещо като страст, плюс хилядите изследвания и доказателства, от хора по умни от мен, поне мога да ти гарантирам, че е най добрия ти шанс да извлечеш нещо от тази ситуация.. Връзката е към края си, ако се държи така, значи е намерила заместител, единственото нещо, което можеш да направиш и евентуално да има ефект е да спреш комуникацията, да спреш да се опитваш я караш да си върне чувствата към теб, абе въобще да и покажеш, че не ти пука и можеш и без нея (Макар и двамата да знаем, че имаш чувства, понякога е по добре да се държим по студено, за да разпалим искрата пак, като събудим вродената природната несигурност, която всяка жена има до някаква степен).. Това е единствения ти вариант, да покажеш, че не ти пука.. НА този етап, нямаш какво да губиш или ще се върне или ще си тръгне, което е по вероятно, ако продължиш да се държиш както досега.. П.П Виж профилната ми снимка, тя обяснява това, което ти казах визуално

Супер фен
    Почни да се държиш като гадно копеле и ще видиш как ще дотичка при теб

Мега фен Аватара на RapExotic
    Вече ти е изневерила. Ритни я по гъза и продължавай.

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Досущ както се държеше една моя бивша и тя си имаше друг вариант, които зарибяваше, тоест това означава, че в нейните очи, ти си по ниско от този, които зарибява ако се държи така... Съвета ми ще е нещо, което ще ти се стори контра продуктивно, но тъй като изучавам човешката природа, ми е нещо като страст, плюс хилядите изследвания и доказателства, от хора по умни от мен, поне мога да ти гарантирам, че е най добрия ти шанс да извлечеш нещо от тази ситуация.. Връзката е към края си, ако се държи така, значи е намерила заместител, единственото нещо, което можеш да направиш и евентуално да има ефект е да спреш комуникацията, да спреш да се опитваш я караш да си върне чувствата към теб, абе въобще да и покажеш, че не ти пука и можеш и без нея (Макар и двамата да знаем, че имаш чувства, понякога е по добре да се държим по студено, за да разпалим искрата пак, като събудим вродената природната несигурност, която всяка жена има до някаква степен).. Това е единствения ти вариант, да покажеш, че не ти пука.. НА този етап, нямаш какво да губиш или ще се върне или ще си тръгне, което е по вероятно, ако продължиш да се държиш както досега.. П.П Виж профилната ми снимка, тя обяснява това, което ти казах визуално
    Мерси Брат !!

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Почни да се държиш като гадно копеле и ще видиш как ще дотичка при теб

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Вече ти е изневерила. Ритни я по гъза и продължавай.
    Е не може така !!

Според Фредерик Бегдебе любовта трае три години. Може би вашата вече е изветряла...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Напълно възможно е да си има друг просто поговори с нея да видиш какво и е може да е и нещо друго

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Послушай Maleficus ! Послушай го ! Знае какво говори !

Супер фен
    Или пък като не знае какво иска и ти се отдръпни и почни да се държиш студено,a тя,ако иска ще се сближи с теб .

Повече от фен
    Според мен ти е ядосана. Съдя по себе си Моя като направи (или не направи) нещо, аз се старая първо да се успокоя, да мисля трезво и да поговоря с него, но видя ли че не ми обръща внимание и нехае го отрязвам отвсякъде.Чак тогава се сеща, че може пък някъде да е сбъркал или че е трябвало да ми обърне внимание. Заедно сме от 3 години [:

Цитирай Първоначално написано от YuliyaR Виж мнението
    Според Фредерик Бегдебе любовта трае три години. Може би вашата вече е изветряла...
    Само показа че не си чел/а книгата

Е ти оня ден си думнал най-добрата си приятелка, ся тръгнал да реве за приятелката си. Сигурно и тя е предложила на най-добрия си приятел свирка, не вярвам и той да е отказал...

Повече от фен Аватара на qkataa_123
    Според мене на 100% тя харесва друг щом ще се одръпва от тебе значи работата никак не е добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си