Първоначално написано от inewton Ще скъсаме връзките. И няма да те водя на бар. Не усещаш ли вече кога се ебавам и не съм сериозен? Първоначално написано от smilegirl12 Даже не съм забелязала присъствието на определени същества Така ще кажеш ти.Съдбата ви иска заедно!
Първоначално написано от deitona22 Не усещаш ли вече кога се ебавам и не съм сериозен? Никога не съм разбирал. Питай Dwyd.
Първоначално написано от deitona22 Не усещаш ли вече кога се ебавам и не съм сериозен? Така ще кажеш ти.Съдбата ви иска заедно! Съдбата да се ш*иб*а
inewton, може ли да сменя името на темата ти?
Първоначално написано от YoungBloodZ inewton, може ли да сменя името на темата ти? Ако заключиш оная, за която ти казах, сменяй заглавието на тази с каквото искаш.
Първоначално написано от inewton Ако заключиш оная, за която ти казах, сменяй заглавието на тази с каквото искаш. трябва собственика на темата да го поиска...
Първоначално написано от YoungBloodZ трябва собственика на темата да го поиска... А ако собственика на собственика на темата го поиска?
Първоначално написано от inewton А ако собственика на собственика на темата го поиска? и така може да стане но за съжаление ти не си нито собственика нито собственика на собственика
Първоначално написано от YoungBloodZ и така може да стане но за съжаление ти не си нито собственика нито собственика на собственика Докажи!
Първоначално написано от inewton А ако собственика на собственика на темата го поиска? В задачката се издирва лицето зад акунта smilegirl12, нали? Че нещо взех да се обърквам кой на какво/кого е собственик
Първоначално написано от Mana В задачката се издирва лицето зад акунта smilegirl12, нали? Че нещо взех да се обърквам кой на какво/кого е собственик Аз съм неин собственик, невежа. Плебеите винаги са били слуги на благородниците.
То как да разбира нали трябва да има чуство за хумор
Първоначално написано от smilegirl12 То как да разбира нали трябва да има чуство за хумор Има го той.За теб не съм сигурен. Първоначално написано от inewton Никога не съм разбирал. Питай Dwyd. Ще се научиш,моя хумор не е скрит толкоз,па и малко ме познаваш де.
Първоначално написано от deitona22 Ще се научиш,моя хумор не е скрит толкоз,па и малко ме познаваш де. Него също малко го познавам. (Слава Отцу и Сыну и Светому Духу)
Правила