Горкия, въображаема ли ще бъде...може би темата трябва да е да съберем пари и да закараме inewton на психиатър
Първоначално написано от smilegirl12 Горкия, въображаема ли ще бъде...може би темата трябва да е да съберем пари и да закараме inewton на психиатър Ти колко време си прекала по психиатри... И без пари можеш да ме уредиш.
Първоначално написано от inewton Ти колко време си прекала по психиатри... И без пари можеш да ме уредиш. Важното е, че си птизнаваш психическия проблем, който имаш
Първоначално написано от smilegirl12 Важното е, че си птизнаваш психическия проблем, който имаш Лудите не признават проблемите си, дете. А отричането само потвърждава диагнозата. Това е геният на Кафка.
Първоначално написано от inewton Лудите не признават проблемите си, дете. А отричането само потвърждава диагнозата. Това е геният на Кафка. Значи отричайки ми потвтщърждаваш че си невминяем
Първоначално написано от smilegirl12 Значи отричайки ми потвтщърждаваш че си невминяем Но аз не отричам.
Първоначално написано от inewton Но аз не отричам. Значи си признаваш, че си невминяем
Правила