Първоначално написано от deitona22 Поправям се,Мангата е за Попа! Знае френски,не спорят,не се карат! Кога ще ви женим? Блуудз ще е кум,Попа ще викне некой негов колега да го ожени. п.с.Смайли,ще си му любовница,спокойно. не казао баче коя ще е кумата?
Първоначално написано от YoungBloodZ не казао баче коя ще е кумата? Костенурката. Първоначално написано от Mana Леми, скоро да са те били? Ноуп.Само с думи ме прибиха неколко пъти. Попе,получих косвена заплаха от бъдещата ти жена.Стегни я!
Първоначално написано от deitona22 Костенурката. Ноуп.Само с думи ме прибиха неколко пъти. Попе,получих косвена заплаха от бъдещата ти жена.Стегни я! Кой на кого какъв е, бе, ало!?
Първоначално написано от Mana Кой на кого какъв е, бе, ало!? Ти бъдеща жена на Попа,демек Попадия.
Първоначално написано от deitona22 Ти бъдеща жена на Попа,демек Попадия. Това същото беше обсъдено много отдавна. Мързи ме да ровя. За попадия не ставам, най-малкото си падам атеист.
Първоначално написано от Mana Това същото беше обсъдено много отдавна. Мързи ме да ровя. За попадия не ставам, най-малкото си падам атеист. Може и да е било,ама Леми не е бил тук че да знае,ноо ай спирам лигнята.
Първоначално написано от deitona22 Може и да е било,ама Леми не е бил тук че да знае,ноо ай спирам лигнята. Спасибо за это.
Правила