Първоначално написано от YoungBloodZ не казао баче коя ще е кумата? Костенурката. Първоначално написано от Mana Леми, скоро да са те били? Ноуп.Само с думи ме прибиха неколко пъти. Попе,получих косвена заплаха от бъдещата ти жена.Стегни я!
Първоначално написано от deitona22 Поправям се,Мангата е за Попа! Знае френски,не спорят,не се карат! Кога ще ви женим? Блуудз ще е кум,Попа ще викне некой негов колега да го ожени. п.с.Смайли,ще си му любовница,спокойно. Интелигентния човек си личи. Другите простотии няма да ги коментирам.
Първоначално написано от inewton Искам да не общуваш с мен, не примирие. Хуу ай
Първоначално написано от deitona22 Костенурката. Ноуп.Само с думи ме прибиха неколко пъти. Попе,получих косвена заплаха от бъдещата ти жена.Стегни я! Кой на кого какъв е, бе, ало!?
Първоначално написано от Mana http://www.sherv.net/emoticons.html Още емотиконки, че на форума базата ми иде бедна ето и още малко http://ugly.skicu.net/
Първоначално написано от inewton Интелигентния човек си личи. Другите простотии няма да ги коментирам. Еее,как ще са.Говорим тук за вашето съвместно бъдеще.
Първоначално написано от YoungBloodZ ето и още малко http://ugly.skicu.net/ Бива си ги
otdelqm vi 15 minuti, ko praite ;d
Първоначално написано от Mana Кой на кого какъв е, бе, ало!? Ти бъдеща жена на Попа,демек Попадия.
Първоначално написано от deitona22 Еее,как ще са.Говорим тук за вашето съвместно бъдеще. Решено е. Ти няма да идваш на бар.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava otdelqm vi 15 minuti, ko praite ;d Корабче, как си? P.S. Ще дръпна една цигарка и иидвам.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava otdelqm vi 15 minuti, ko praite ;d Търсим жена на Попа.Реално я намерих де.
Първоначално написано от deitona22 Ти бъдеща жена на Попа,демек Попадия. Това същото беше обсъдено много отдавна. Мързи ме да ровя. За попадия не ставам, най-малкото си падам атеист.
Първоначално написано от inewton Решено е. Ти няма да идваш на бар. Ти па ще кажеш? Няма как да знаеш дали ще дойда или не. п.с.вземи зацепи че се лигавя яко сега .
Първоначално написано от Mana Това същото беше обсъдено много отдавна. Мързи ме да ровя. За попадия не ставам, най-малкото си падам атеист. Може и да е било,ама Леми не е бил тук че да знае,ноо ай спирам лигнята.
Първоначално написано от inewton Решено е. Ти няма да идваш на бар. само двамата ли останахме?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava otdelqm vi 15 minuti, ko praite ;d нищо ти
Първоначално написано от deitona22 Може и да е било,ама Леми не е бил тук че да знае,ноо ай спирам лигнята. Спасибо за это.
Първоначално написано от Mana Леми, скоро да са те били? грях е да се говори така за мъртав човек !
Първоначално написано от YoungBloodZ само двамата ли останахме? тц,и аз,но зависи от бара. А,и Кимчен-където има бар и бира там е той.
Първоначално написано от inewton Корабче, как си? P.S. Ще дръпна една цигарка и иидвам. rabota.. ne se qkaraite za primitivni neshtta...
Първоначално написано от smilegirl12 грях е да се говори така за мъртав човек ! Имаш право донякъде.Май трябва да си сменя аватара,та да е по-коректно.
Първоначално написано от smilegirl12 грях е да се говори така за мъртав човек ! Ама ти наистина не разбираш от бъзик
Първоначално написано от deitona22 тц,и аз,но зависи от бара. А,и Кимчен-където има бар и бира там е той. Кимчен какъвто е габровец... ще иска сигурно да му платим и сметката въпреки че той трябва да почерпи
Първоначално написано от smilegirl12 нищо ти ми лежа ;д
Правила