Мите, ела на скайпа да те питам нещо изключително важно!
Първоначално написано от YoungBloodZ Мите, ела на скайпа да те питам нещо изключително важно! Ако повече от пет човека гласуваме да бан(ан)неш Мурата, ще го направиш ли?
Първоначално написано от inewton Ако повече от пет човека гласуваме да бан(ан)неш Мурата, ще го направиш ли? Ще му вземат правата,мурата нищо не е направил сега. Аз бих гласувал "за".
Първоначално написано от deitona22 Ще му вземат правата,мурата нищо не е направил сега. Аз бих гласувал "за". Да направят мен модератор. Ще ви скъсам! И аз съм за.
Първоначално написано от deitona22 Ще му вземат правата,мурата нищо не е направил сега. Аз бих гласувал "за". имам достатъчно основания от предишни изцепки да го банна и все пак ще му дам шанс да се оправи!
Първоначално написано от YoungBloodZ имам достатъчно основания от предишни изцепки да го банна и все пак ще му дам шанс да се оправи! Правиш огромна грешка. Това си го запиши, защото след време ще ти го напомня.
Първоначално написано от inewton Правиш огромна грешка. Това си го запиши, защото след време ще ти го напомня. Това не е за теб.
Първоначално написано от inewton Ако повече от пет човека гласуваме да бан(ан)неш Мурата, ще го направиш ли? ако повече от 5 човека гласуват да банна теб трябва ли да те банна? сам отговори на въпроса си
Първоначално написано от YoungBloodZ ако повече от 5 човека гласуват да банна теб трябва ли да те банна? сам отговори на въпроса си С теб имаме договорка, така че не, не трябва.
Първоначално написано от inewton С теб имаме договорка, така че не, не трябва. която ти не спазваш... досега не съм получил никаква полезна информация
Първоначално написано от YoungBloodZ която ти не спазваш... досега не съм получил никаква полезна информация Ба*ти интригантите, честно!
Първоначално написано от Mana Ба*ти интригантите, честно! кой това?
Първоначално написано от YoungBloodZ която ти не спазваш... досега не съм получил никаква полезна информация Не помня да си поискал такава.
Първоначално написано от inewton Не помня да си поискал такава. искам айде Първоначално написано от deitona22 Това ли е което си мисля? не знам какво си мислиш...
Първоначално написано от inewton Ако повече от пет човека гласуваме да бан(ан)неш Мурата, ще го направиш ли? Тук бия отбой; не виждам причина да гласувам
Правила