Първоначално написано от Indistinct Най-накрая. Помислих, че пуканките ще останат неизядени. какви пуканки? аз защо не усещам да ми мирише на такива?
Първоначално написано от YoungBloodZ как успя да ме разкриеш? Не аз, solo_ и М**** го направиха, но не успяха да популяризират откритието си.
Работете бе Стига се скатавахте
Първоначално написано от Dwyd96 Работете бе Стига се скатавахте Рано е за бира,Кимчо. Връщай се да спиш.
Първоначално написано от Dwyd96 Работете бе Стига се скатавахте Аз нямам работа. Чак в сряда...
Първоначално написано от YoungBloodZ какви пуканки? аз защо не усещам да ми мирише на такива? Ти и пържолите вчера не ги усети, та за едни пуканки се тюхкаш
Първоначално написано от Mana Ти и пържолите вчера не ги усети, та за едни пуканки се тюхкаш ми като си скръндза... Първоначално написано от inewton Не аз, solo_ и М**** го направиха, но не успяха да популяризират откритието си. така е... заплаших ги и ги накарах да мълчат
Първоначално написано от Mana Ти и пържолите вчера не ги усети, та за едни пуканки се тюхкаш На мен пък на друго ми мирише. Тук май има някоя женска в цикъл.
Първоначално написано от YoungBloodZ така е... заплаших ги и ги накарах да мълчат Не бих се учудил.
Първоначално написано от inewton Не бих се учудил. а ти защо не си мълчиш?
Първоначално написано от YoungBloodZ ми като си скръндза... Аз няма като развалена радиостанция да се обаждам Попе, ти да не си минал обучение за пишман хрътки?
Първоначално написано от YoungBloodZ а ти защо не си мълчиш? Защото не искам.
Първоначално написано от Mana Попе, ти да не си минал обучение за пишман хрътки? Да, бях на курсове. Мога да позная състоянието на шошоната ти само по миризмата на "обикновеното у жените", както го наричат в Библията.
Първоначално написано от inewton Да, бях на курсове. Мога да позная състоянието на шошоната ти само по миризмата на "обикновеното у жените", както го наричат в Библията. Я, попа бил пишман хрътка. А каква точно хрътка? Не си афганска, надявам се(не за друго, ще се спукам да се смея)
Първоначално написано от Mana Я, попа бил пишман хрътка. А каква точно хрътка? Не си афганска, надявам се(не за друго, ще се спукам да се смея) улична, бездомна хрътка
Първоначално написано от Mana Я, попа бил пишман хрътка. А каква точно хрътка? Не си афганска, надявам се(не за друго, ще се спукам да се смея) Не, аз съм грийнхаус (или каквито там се наричаха...)
Първоначално написано от YoungBloodZ какви пуканки? аз защо не усещам да ми мирише на такива? Защото вече ги няма.
Първоначално написано от Indistinct Защото вече ги няма. унищожи ли ги? хиена!
Първоначално написано от YoungBloodZ унищожи ли ги? хиена! Нали беше костенурка?
Първоначално написано от inewton Не, аз съм грийнхаус (или каквито там се наричаха...) Ти си един прост плебейски пес, Нютоне!(шегичка, обичам те и го знаеш)
Първоначално написано от inewton Не, аз съм грийнхаус (или каквито там се наричаха...) Вземи се намери, че не знам за такава порода(dafuq?) -> http://www.woofipedia.com/images/upl...reed_chart.jpg
Първоначално написано от АгентМура Ти си един прост плебейски пес, Нютоне!(шегичка, обичам те и го знаеш) Мен всички ме обичат. Само че аз не ги обичам.
Първоначално написано от inewton Нали беше костенурка? дейтона я нарича така
Първоначално написано от Mana Вземи се намери, че не знам за такава порода(dafuq?) -> http://www.woofipedia.com/images/upl...reed_chart.jpg Грейхаунд били, не грийнхаус.
Първоначално написано от YoungBloodZ дейтона я нарича така Ти може да я наричаш зайче. Аз ти позволявам. Казах!
Правила