Първоначално написано от inewton Тогава коте може да й викаш. вече съм измислил как да й викам... бъди спокоен
Първоначално написано от YoungBloodZ вече съм измислил как да й викам... бъди спокоен Как?
Първоначално написано от inewton Как? в темите си я наричам Indistinct пък на ЛС се обръщам към нея с името й
Последно редактирано от YoungBloodZ : 07-18-2016 на 08:44
Първоначално написано от YoungBloodZ в темите си я наричам Indistinct пък на ЛС... само ние си знаем Добре.
Първоначално написано от YoungBloodZ в темите си я наричам Indistinct пък на ЛС... само ние си знаем Сам газиш лука, нали знаеш?
Първоначално написано от Indistinct Сам газиш лука, нали знаеш? "Коти" ли те нарича? Знаеш, че на мен може да кажеш. Аз пазя тайна на изповедта.
Първоначално написано от inewton "Коти" ли те нарича? Знаеш, че на мен може да кажеш. Аз пазя тайна на изповедта. Знам.
Първоначално написано от inewton "Коти" ли те нарича? Знаеш, че на мен може да кажеш. Аз пазя тайна на изповедта. има с какво да те подкупи човек
Първоначално написано от Indistinct Само не забърквай и ти нещо. Кво да забърквам. Всичко казано от мен тук, може да се използва срещу мен в "съда". Но все пак, скуката може да надделее
Първоначално написано от Indistinct Сам газиш лука, нали знаеш? ето Първоначално написано от YoungBloodZ в темите си я наричам Indistinct пък на ЛС се обръщам към нея с името й
Правила