Първоначално написано от Mana Любими - Bon Jovi, Linkin Park, Simple Plan, Hollywood Undead, Breaking Benjamin, Papa Roach Skillet? Three days greace
Първоначално написано от smilegirl12 Skillet? Three days greace И тях слушам; Nightwish, Within Temptation?
Първоначално написано от Mana И тях слушам; Nightwish, Within Temptation? Оооо дааааааааа
Първоначално написано от Mana Within Temptation? на within temptation само една песен съм слушал през живота си... и все пак ми е в телефона
Първоначално написано от YoungBloodZ на within temptation само една песен съм слушал през живота си... и все пак ми е в телефона Evanescence? За WT мога да ти препоръчам See Who I Am и The Swan Song
Първоначално написано от Mana Evanescence? За WT мога да ти препоръчам See Who I Am и The Swan Song Коя ти е любимата нейна песен (моята е halo)
Първоначално написано от smilegirl12 Коя ти е любимата нейна песен (моята е halo) За Amy Lee става въпрос, нали - Everybody's fool
Първоначално написано от Mana За Amy Lee става въпрос, нали - Everybody's fool Дааа и тя е много яка
Първоначално написано от Mana Evanescence? За WT мога да ти препоръчам See Who I Am и The Swan Song shot in the dark е песента на WT
Първоначално написано от YoungBloodZ shot in the dark е песента на WT Не знаех, че е тяхна...
Първоначално написано от Mana Не знаех, че е тяхна... а на коя група мислеше че е? Първоначално написано от smilegirl12 Ми кой харесва paradise city на Guns N' roses все едно да питаш кой харесва да диша... естествено че всички всъщност май харесвам всичко тяхно а не само тази песен...
Ми кой харесва paradise city на Guns N' roses
Правила