- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв ми е проблема?
Коментара ти е полезен за питащата, колкото тебешира е полезен за един пингвин![]()
По темата, първо знаеш ли какво търсиш ? Можеш ли да изкараш един лист и да напишеш, какво търсиш в един мъж и какво предлагаш в замяна ? Смисъл лесно е да парадираш зрялост, ама ако не знаеш какво искаш, първо трябва да поработиш върху себе си И тогава да търсиш някои, които задоволява горе долу нещата, които търсиш. Второ ! Ако знаеш какво търсиш в един мъж и можеш да направиш списък с лекота, списъка ти разумен ли е ? Смисъл, ако е изключително голям и капризен, можеш ли да допринесеш с нещо в живота на такъв човек или очакванията ти граничат с филмче на дисни ? Трето ! Никои не е идеален, винаги в началото има тръпка и ВИНАГИ изветрява без изключение, единствената разлика е, колко бързо. Достатъчно зряла ли си да приемеш недостатъците на един мъж, след като изветрее тръпката и започнеш да ги забелязваш по ясно (освен това и ти имаш недостатъци, всеки има, в началото не се забелязват, защото сме влюбени до глупост) ? Освен това, възрастта има значение, защото ВСЕКИ човек преминава през един период на изострени емоции, а именно пубертета, дори да си мислиш, че не ти влияе, ГРЕШИШ, тоест част от несигурността ти може да бъде обяснена и от този фактор (част и говорим за научно доказано нещо, аз съм преминал, ако имаш по голяма сестра и тя е преминала и всеки ще премине през една или друга форма, на изострена емоционалност и податливост на хормонални влюбвания, които изгарят като слама по време на суша. ) !
Последно редактирано от Maleficus : 07-20-2016 на 18:45