Първоначално написано от golemiq_korab_minava изгонихте моето костенурче твоето? то не е на никой
Първоначално написано от golemiq_korab_minava изгонихте моето костенурче Никога.
Първоначално написано от YoungBloodZ твоето? то не е на никой но делим обща горичка
Първоначално написано от inewton Зла кучка. Мерси, подобно
Първоначално написано от Indistinct Никога. радвам се, че си тук ... винаги
Първоначално написано от golemiq_korab_minava но делим обща горичка добре
Първоначално написано от smilegirl12 Мерси, подобно Моля.
имате ли фацебоок
Първоначално написано от inewton Зла кучка. Какво ти стана? Пак ли.....?
Имаме фацебоок
Първоначално написано от golemiq_korab_minava имате ли фацебоок Аз не. Аскет съм.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava имате ли фацебоок Какво е това?
Първоначално написано от Indistinct Какво ти стана? Пак ли.....? Каквооооо?
Първоначално написано от inewton Каквооооо? Горкия. Оправяй се скоро.
Първоначално написано от Indistinct Какво е това? лицева книга ;д
Първоначално написано от Indistinct Какво ти стана? Пак ли.....? Той си е прост тъп..
Първоначално написано от inewton Аз не. Аскет съм. имаш ти, тайно хаха искаш ли да се намерим
Първоначално написано от Indistinct Горкия. Оправяй се скоро. Спокойно не е това, което си мислиш. Просто средство за достигането на една цел.
Поздравявам иневтон с песента о, колко сии прост ;д
Първоначално написано от inewton Спокойно не е това, което си мислиш. Просто средство за достигането на една цел. А, добре. Успех с целта тогава. Внимавай със Симона, бъди по-мил.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava имаш ти, тайно хаха искаш ли да се намерим Наистина нямам. Корабче, харесвам те като човек, ама това звучи твърде гейско.
Първоначално написано от smilegirl12 Поздравявам иневтон с песента о, колко сии прост ;д Има ли смисъл с теб да говоря?
срамота е да знаете такива глупави "песни"
Първоначално написано от smilegirl12 Поздравявам иневтон с песента о, колко сии прост ;д А аз теб с кучки под масата.
стига толкова цинизми!
Правила