Първоначално написано от Indistinct (за днес).
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Мерси. Да ти се връща. : d Толкова мило от твоя страна.
Първоначално написано от YoungBloodZ Да не си баннал иневтон
Първоначално написано от YoungBloodZ На нея го казвам, не на теб.
Първоначално написано от Indistinct Ммм добре добре. Но за съжаление приключих с пеенето (за днес). Оки доки
Първоначално написано от smilegirl12 Да не си баннал иневтон малко Първоначално написано от Indistinct На нея го казвам, не на теб. това е несериозно!
Първоначално написано от YoungBloodZ малко това е несериозно! Ее за колко времее
Първоначално написано от smilegirl12 Ее за колко времее една година
Първоначално написано от YoungBloodZ една година Тоз пък сериозно ли
Първоначално написано от YoungBloodZ това е несериозно! Напълно съм сериозна. Първоначално написано от smilegirl12 Тоз пък сериозно ли Дишай, Симона.
Първоначално написано от smilegirl12 Тоз пък сериозно ли не за 1 ден
Първоначално написано от Indistinct Толкова мило от твоя страна. Мн съм мил. За нищо.
Първоначално написано от Indistinct Напълно съм сериозна.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Мн съм мил. За нищо. Мн си мил.
Първоначално написано от Indistinct Напълно съм сериозна. Дишай, Симона. Ааа аз си дишам
Първоначално написано от smilegirl12 Ааа аз си дишам Надявам се.
Първоначално написано от Indistinct Надявам се. Аз тука банкет се бях приготвила да вдигна ти мислиш, че ще рева
Първоначално написано от Indistinct Мн си мил. Мн.
Първоначално написано от smilegirl12 Аз тука банкет се бях приготвила да вдигна ти мислиш, че ще рева нашите покани предполагам са се изгубили по пощата??????????????
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Мн. И продължаваш да го изтъкваш? Че и си скромен..
Първоначално написано от YoungBloodZ нашите покани предполагам са се изгубили по пощата?????????????? 2 седмици, не помниш ли?
Първоначално написано от YoungBloodZ нашите покани предполагам са се изгубили по пощата?????????????? Ми то само за един ден няма смисъл да вдигам
Първоначално написано от Indistinct 2 седмици, не помниш ли? За какво става въпрос
Първоначално написано от Indistinct 2 седмици, не помниш ли? помня ама може и с куриер да ги пусне Първоначално написано от smilegirl12 Ми то само за един ден няма смисъл да вдигам оправдания...
Първоначално написано от smilegirl12 За какво става въпрос 1 писмо обикновено го чакам 2 седмици.
Правила